Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV dicht bij komst van Chris Gloster'

6 augustus 2019 17:42 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV dicht bij komst van Chris Gloster"; image source: Pro Shots

Chris Gloster lijkt op weg naar PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Waar Duitse websites melden dat de transfer al zeker is, is er volgens het ED nog geen sprake van een volledig akkoord. De onderhandelingen over de komst van de Amerikaanse linksback zouden wel de goede kant op gaan. PSV zal naar verluidt 250.000 euro betalen voor de verdediger.

Meer op ED.nl


Tags

gloster websites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Hopen op een toevalstreffer, voor dat prijs word iig niemand ongelukkig? En volgend jaar Romero terug, heb nog volop vertrouwen in de toekomst.
+2/-0

 
5 maanden geleden
En hoe duur waren Romario, Guardado en Ronaldo? Niet op de prijs afgaan dus. Welkom Chris!
+1/-0

5 maanden geleden
En veel belangrijker. Malen heeft verlengd tot 2024.
+2/-0

5 maanden geleden
Wat een aankoop. Zat op de tribune bij het gedegradeerde Hannover? Leuk dat ie gespeeld heeft bij het belofte team van Hannover in de 4e competitie van Duitsland. Hoop dat ze moeite doen voor een middenvelder en CA.
+3/-4

 
5 maanden geleden
Gelukkig kijken ze ook naar de toekomst anders hadden we nu Malen ook niet gehad.
+6/-1

 
5 maanden geleden
Toekomst moet ook in het 1e staan..geen Europees dan hebben we dadelijk weer geen toekomst en moet gemeente weer bijstaan..
+1/-8

 
reactie verwijderd

 
5 maanden geleden
Alles behalve dat vriend...realistisch..Maar dat mag zo te zien niet..Gaat zo geweldig met PSV toch???
+1/-6

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Niemand zegt dat je niet realistisch mag zijn, maar je comment dat "de toekomst in het eerste moet staan" is wel een beetje kortzichtig toch? Dan moet je zelf ook realistisch zijn. Deze jongen wordt duidelijk gehaald om te zien hoe hij zich in Jong PSV kan ontwikkelen. Daar is niks mis mee, hij is jong genoeg. Natuurlijk willen we allemaal grote transfers zien om het eerste te versterken, maar dat betekent niet dat je daarnaast volledig moet stoppen met scouten voor de periode +/- 3 jaar vanaf nu.

Overigens vind ik dat Por je een zieke geest noemt dan ook weer belachelijk.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Sorry voor mijn woordkeus, okee? Maar dat er meerderen het stiekem met me eens zijn is duidelijk, getuige de -
+2/-1

 
5 maanden geleden
Er wordt toch geen €17m betaald? Kende jij Arias, Guardado of Jetro Willems? Je kunt alles wel afschieten wat PSV doet. Niet realistisch, zeker niet voor iemands van €250.000. Jaren geleden werd er €1m betaald voor een ventje door PSV.
+3/-3

5 maanden geleden (gewijzigd)
Is in 1e instantie voor Jong PSV. Vreemd dat PSV zoveel linksbacks heeft gehaald. Toni Lato, Baciogli een nu Gloster. De 1e 2 spelen niet. Gelukkig hebben w e Sadilek ook nog als linksback. Als rechtsback alleen Teze als backup voor Dumfries. Wa un koekwous die J.d.J.
+1/-6

 
5 maanden geleden
Ssst...anders noemen ze je nog een zieke geest...Mag niet kritisch over PSV zijn hier..
+1/-6

 
5 maanden geleden
Mesters "Mag niet kritisch over PSV zijn hier"
kritisch is altijd Ok dat ben ik ook zeker als je ziet hoe het op het moment gaat, maar " Wa un koekwous die J.d.J " dat is ff anders lijkt mij en op een toetsenbord mensen beledigen is vrij simpel en ook een beetje zielig
+3/-0

 
5 maanden geleden
Beetje disrespect om zo te praten over hem.
Dat vind ik echt niet tof!!!!.
Ik ken hem en weet dat hij keihard zijn best doet voor PSV en het is ook nog eens een sympathieke vent.
Hij is een hele goede scout en het is op het moment knokken om binnen de financiële mogelijkheden voor nu en de toekomst de juiste spelers te halen.
Met een ajax budget en de aantrekkingskracht van een 1/2 Finalist CL is het wat makkelijker praten.
Dus eigenlijk is het niet zo heel slim als je zulke uitspraken doet als je geen enkel inzicht van zaken hebt.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Jij begrijpt er niets van, sorry, Bocagli is gehaald als runner-up/back up voor viergever... hij kan linksback, maar staat liever links centraal, die is
een back up, met een jaar oriëntatie, aanpassing, voor de toch al vertrekkende Lato , niet verkeerd! Laat Johnny maar lopen, alles kump goud!
+2/-0

5 maanden geleden
Er van uitgaande dat de vraagprijs 500.000 euro was, liggen de onderhandelaars van PSV nu waarschijnlijk volledig uitgeput links en rechts in de groene weide... Ze zijn hier zeker twee maanden mee bezig geweest. Laten wij hopen dat dit een geweldige speler gaat worden.
+1/-2

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Azijn is heel goedkoop maar slechter dan een goed glas bier voor uw lever. Ik mag hier geen reclame maken voor bier maar vakmanschap is meesterschap.
+1/-1

5 maanden geleden
Knap gedaan. een speler die hoog op het verlanglijstje stond voor een goede prijs binnen gehaald. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen. In ieder geval goed dat er vooruit gekeken wordt. Als zo'n jongen straks een paar keer hoog kan houden is hij al snel onhaalbaar voor PSV.
+4/-0

5 maanden geleden
Off topic, ajax in de markt voor Hans Vanaken als opvolger van de Beek.
Die pakken wel goed door.
Jammer dat het bij ons allemaal zo lang duurt met Lozano en Pereiro, Hendrix.
Wordt toch tijd dat er wat ervaring bijkomt en selectie sterker wordt.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Bij Ajax staat er bij ieder bedrag een NUL extra achter. Me dunkt dat dat lekker schakelen is. Ik lees dat Ziyech nu al €4m betaald krijgt. Gek heh dat spelers dan naar Amsterdam willen?
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

aalstenaar advocaat anti belgie bewijs bommel bruma doan feyenoord fortuna gakpo gent guti jong kaarsje lammers malen menselijke nederland psveldhoven religie religies religieus rosario sadilek teksten trump uswilly zakdoekje zakdoekjes