Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Als je hier met 0-1 wint, mag je tevreden zijn'

8 augustus 2019 22:19

Na de wedstrijd tegen Haugesund gaf Pablo Rosario in gesprek met Veronica aan tevreden te zijn met de wedstrijd. "Met het resultaat zijn we tevreden. Je gaat hier met drie punten weg en je wint. Dus een goed resultaat", aldus Rosario. "In de tweede helft hadden we het in de laatste fase wat moeilijker, maar die wedstrijden moet je ook over de streep trekken. We hadden het verder bijna de hele wedstrijd onder controle en maken ook nog een goede goal."

Rosario was het niet eens met de opmerking dat Haugesund een paar grote kansen kreeg. "Dat is een groot woord", zo gaf hij aan. "We wisten dat ze zouden komen. Als thuisploeg wil je altijd laten zien hoe goed je bent. De druk was er, maar we waren er niet van onder de indruk."

Volgens de middenvelder waren er nog wel een paar verbeterpunten. "We moeten wat rustiger aan de bal zijn en zonder bal moeten we meer druk op hun verdediging zetten", zei hij daarover. "Maar als je hier met 0-1 wint en met drie punten naar huis gaat, mag je gewoon tevreden zijn. Volgende week is er weer een wedstrijd en daar gaan we op volle kracht naar toe."




Tags

rosario haugesund veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage