Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Chris Gloster tekent voor drie jaar bij PSV

9 augustus 2019 16:05 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Chris Gloster tekent voor drie jaar bij PSV; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële website bekend gemaakt dat Chris Gloster is overkomen van Hannover 96. De linksback heeft in Eindhoven een contract getekend voor drie seizoenen en zal aansluiten bij de selectie van Jong PSV. "Het is een droom die uitkomt dat ik mag tekenen bij zo’n grote club. Ik ben klaar voor het nieuwe seizoen", aldus Gloster.

De jeugdinternational is al een tijd in beeld bij PSV. "Het voetbal in Amerika zit al een poosje in de lift en daarom volgen wij bijvoorbeeld hun nationale jeugdteams inmiddels vrij intensief. Via die weg is Chris bij ons in beeld gekomen, net als eerder Richie Ledezma die ook bij Jong PSV speelt", aldus De Jong. "Hij is verdedigend agressief op een goede manier en heeft een drive naar voren."

Gloster maakte op zestienjarige leeftijd al zijn debuut in de Amerikaanse eerste divisie als speler van New York Red Bulls II en was daarmee de jongste speler ooit. Een jaar geleden maakte hij de overstap naar het Duitse Hannover 96 en begint nu bij PSV aan zijn tweede avontuur in Europa. "Ik heb voor Europa gekozen, omdat ze hier meer kansen geven aan jonge spelers", zo geeft de verdediger aan. "In Amerika kijken ze meer naar de ervaring en hoe sterk je bent. Als je hier goed genoeg bent, maakt het niet uit hoe oud je bent."

Meer op PSV.nl




Tags

gloster jong amerika hannover bulls ledezma lift poosje york

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goed nieuws , investeren in de jeugd bepaalt de toekomst , zeker nu we steeds meer leverancier dreigen te worden van de grote buitenlandse clubs. Slimme zet van Toon en John.
+3/-1

4 jaar geleden
Ben benieuwd of ze die andere waar ze in een eerder stadium ook belangstelling voor hadden,nu na het wegvallen van Lammers,ook nog gaan aantrekken.(spits)
+2/-2

4 jaar geleden
vind het niet slim van PSV om in te zetten op kaartverkoop van PSV haugesund.Laat toch je seizoenkaarhouders erin,en laat PSV ditmaal op sportieve gronden de volgende ronde bereiken.Daar ligt toch ook het financiele belang van PSV,dat europ leaugue begroot heeft.Dan ga je toch niet inzetten op kaartverkoop in een vakantie periode tegen een niet aansprekende tegenstander na de decepties van afgelopen week,en ook zo een korte aanloopperode,vlak na betaling van seizoenkaarten etc.Wat heb je eraan,het stadion zal halfleeg zijn,daar is niemand bij geholpen.Seizoenkaarthouders erin en volle bak steun.dat dit niet begrepen word vind ik echt uitermate teleurstellend,PSV let op je achterban,en niet alleen andersom!!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Daar ben je nu te laat mee . De vakantiegangers pissen dan naast de pot toch ? Ja hé , als we dat van te voren geweten hadden !!!! je kent het wel .
+1/-1

4 jaar geleden
3e linksback in korte tijd. Weliswaar voor Jong PSV. Waar blijft backup voor Dumfries en aanvallende middenvelder
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik vind Dumfries een super aardige kerel, en hij doet elke wedstijd 100% zijn best, maar hij moet toch iets aan zijn voorzet gaan doen.
Ik zie veel te vaak dat PSV een team probeert in te sluiten, de bal bij Dumfries komt, hij die volkomen onnodig verspeelt en heel PSV achteruit moet rennen om een tegendoelpunt te voorkomen.
+1/-0

4 jaar geleden
Beasley, Nguyen, tsja, waarom ook niet... Ik hoorde een bedrag van nog geen half miljoen, dus de gok waard

Welkom Chris!
+1/-1

4 jaar geleden
Laten we hopen dat deze Chris over een jaartje (of 2) de stap van Jong PSV naar PSV kan maken. Succes Chris en welkom bij PSV!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage