Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We hebben volgens mij een goede pot neergezet'

11 augustus 2019 23:36

Cody Gakpo gaf in gesprek met Fox Sports aan blij te zijn met alle positieve kritieken die hij krijgt. "Maar ik moet het wel laten zien op het veld. Daar ben ik er voor en daarvoor doe ik mijn best", aldus Gakpo. "Mijn doel is om in de basis van PSV te spelen en op dit moment sta ik dat nog niet. Dan moet ik dus nog dingen verbeteren. Maar we zijn goed op weg. Die balletjes die ik naast schoot moeten ook tussen de palen, maar daar zijn we mee bezig."

De aanvaller wist in blessuretijd wel voor de eindstand te zorgen. "De bal kwam al bij mij en een beetje ongelukkig passte ik de bal naar Steven. Hij passte vervolgens naar Donyell", zei hij daarover. "Hij schoot, de keeper blockte de bal. Ik wilde de bal gewoon binnen tikken, maar hij was iets te ver. Ik moest daarom mijn linker strekken. Gelukkig heb ik lange benen en kon ik er bij. Deze tellen ook. Bijzonder."

Gakpo was tevreden over het spel van PSV. "We hebben volgens mij een goede pot neergezet. Er is nog genoeg ruimte voor verbetering, maar we zijn wel op de goede weg als je kijkt naar de resultaten van afgelopen weken", zo gaf hij aan. "Dit is een goede slag voor ons en hier kunnen we vertrouwen uithalen om aanstaande donderdag ook zo te spelen en ook de rest van het seizoen."




Tags

gakpo cody passte blockte fox kritieken strekken uithalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage