Transparent
Inloggen
Sluiten

'Napoli lijkt eindelijk door te pakken in transfer Hirving Lozano'

12 augustus 2019 00:27 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Napoli lijkt eindelijk door te pakken in transfer Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Napoli eindelijk door lijkt te pakken met het aantrekken van Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller wordt al maanden gelinkt aan een transfer naar de nummer twee van Italië. Lozano heeft inmiddels bijna een volledig akkoord met Napoli. De imago-rechten van de aanvaller leken een potentieel struikelblok te vormen, maar die problemen lijken grotendeels uit de wereld. Lozano kan in Napels een veelvoud verdienen van zijn salaris bij PSV en wil met zijn gezin de overstap naar Italië graag maken. PSV wil minstens 40 miljoen euro ontvangen.

Op moment als Lozano vertrekt zal PSV nog een vervanger gaan aantrekken. Daarbij speelt ook mee dat Sam Lammers en Gastón Pereiro voorlopig uit de roulatie zijn vanwege blessures.

Meer op ED.nl
Tags

lozano napoli imago lammers pereiro potentieel veelvoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Vervanger is niet nodig. Gakpo prima voor europaleague en voor pereiro hebben we ihataren bijvoorbeeld. Jong maar brengt wel wat extra. Gaat ook Bergwijn en dinges naar italie dan moet je wel wat bijhalen.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Wat als iemand als een Gakpo dan ook nog wegvalt (ivm met een blessure bijv)? Dan wordt de spoeling wel erg dun zou het daarom ook wel fijn vinden als er iemand bij komt. Alleen wie is de vraag.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Naast Gakpo hebben we ook nog Aboukhlal en Piroe...dus vervangers zat...als ze dan zonodig iets willen doen dan zou ik nog een knappe middenvelder kopen..
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vergeet niet dat Bergwijn eigenlijk ook gewoon een buitenspeler is, en dan is er nog jeugd zoals hieronder al vermeld. We spelen geen CL, dus moet dat kunnen. Lammers en Pereiro blijven niet het hele seizoen geblesseerd, dus die komen ook weer terug. En vergeet niet dat we nog wisselingen hebben in de verdediging, zoals links back, waar ik verwacht dat Lato gaat spelen, en dus Sadilek voor het middenveld er weer bij komt. Ik vind het jammer dat Ihattaren geen kans krijgt in de punt. Die zorgt voor gevaar, is prima in de kleine ruimte en kan goede passes geven.
+2/-0

1 jaar geleden
Financieel een goede zaak als Lozano vertrekt,
vandaag wel weer van zijn snelheid genoten, als hij wegdraait is de tegenstander hem ook kwijt.

Eens met @Hawks, Gakpo kan die basis-plek zo opvullen.
+3/-2

1 jaar geleden
Benieuwd waarvoor men gaat als Lozano daadwerkelijk vertrekt. Je zou denken dat men het wederom in Mexico gaat zoeken. Er is sprake geweest van interesse in Macias, maar dat is volgens mij meer een echte spits.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Calvin Stengs van AZ lijkt me logisch
+4/-2

 
1 jaar geleden
Niets meer van az halen, mislukt altijd. Ik heb nog steeds een trauma van Koevermans. Zonder dollen, Stengs (nog) niet weg bij az, dat zegt mij voldoende, geen top.
+1/-1

1 jaar geleden
Gyrano Kerk van Utrecht, zal niet meer dan 5M kosten en Gakpo kan gewoon in de basis.
+3/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
'Een vervanger aantrekken' hoeft per definitie niet te betekenen dat er een vleugelspeler wordt gehaald. Ik denk dat er een spits bijkomt. Zou graag een zeer beweeglijke spits zien komen alla Malen maar een die meer rendement heeft. DAar schort het bij Malen nog aan wat mij betreft. Teveel kansen nodig wat niet gek is op die leeftijd. Type Bony in zijn goede dagen zou mij wel bekoren.
+4/-4

1 jaar geleden
Na gisteren heeft iedereen toch wel begrepen dat er een bewegelijke middenvelder bij moet? Op één Guti momentje na zijn die middenvelders niet bij de zestien in de buurt geweest. Als dit al bijna rond is vind ik dat er gisteren wel een risicootje is genomen met Lozano. Ik heb alleen weinig vertrouwen in de scouting, heb niet het idee dat er lijstjes zijn bij PSV als ze bij Ribery en Schwaab uitkomen.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Gutiérrez speelde gister zeker niet slecht, maar PSV mist inderdaad (nog steeds) een creatieve middenvelder die de aanvallers in stelling kan brengen.
+2/-4

 
1 jaar geleden
Ihattaren de kans geven, en dan echt de kans, meerdere wedstrijden op dezelfde plek neerzetten zodat iedereen aan elkaar kan wennen.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Guti speelde voor zijn doen idd. niet slecht, maar het is allemaal te 'soft'. Hij is geen 10 en ook geen controleur. Hij staat te vaak te veel naar achteren bij balbezit, bijna bang lijkend om in de kleine ruimte(verder naar voren) geen raad met de bal te weten. Tegen een zwakke tegenstander zoals ADO kom je er mee weg, maar zodra je onder druk komt van een agressieve tegenstander, denk ik dat Guti de zwakke schakel wordt. Ook gisteren weer veel te vaak aan het zwerven bij balbezit van tegenstander, niet wetende waar hij positioneel moet staan. Dat was ook weer goed zichtbaar bij de 0-1. Bij vertrek van Lozano lijkt me het een goed idee in een 10 te investeren, hoewel Ihattaren ook een kans verdient. Sadilek kan dan weer als backup-controleur functioneren, want zijn plek wordt nu wellicht ingenomen door Viergever?
+2/-3

 
1 jaar geleden
Ihattaren en Affelay moeten dat beide kunnen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik geloof niet dat Affelay veel gaat spelen dit seizoen. Ihattaren is te jong om dit een heel seizoen vol te houden.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Natuurlijk is ihattaren piepjong, maar tot dusver heeft hij weinig indruk gemaakt. Hij voetbalt aardig mee, maar heeft nog geen belissende dingen gedaan.
+2/-3

1 jaar geleden
Ik zou een wat gearriveerde spits prefereren, iemand met ervaring. Daarnaast, uitgaande van dat je ~20 mil overhoudt aan de deal met Napoli, een creatieve middenvelder erbij, die meteen in de basis kan. Dat moet wel lukken voor 20 Mil, ook rekening houdend dat Ramselaar, Sainsbury en Luckassen nog weg mogen/gaan.
+2/-0

1 jaar geleden
Neem aan dat ze dan wel een nummer 'tien' gaan aantrekken. Vanakaen zou echt een topaankoop zijn! Of een type Van Ginkel. Weet iemand trouwens hoe het met zijn herstel is?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vanaken is een droomaankoop, deze heeft echter net zijn contract verlengd bij Club Brugge dus daar kan een streep door, helaas!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vanaken heeft net bijgetekend bij Club Brugge en had vermoedelijk sowieso al een salaris dat hoger ligt dan wat PSV normaal gezien betaalt.
Buiten dat is Club al zeker van Europees voetbal met nog een goede kans op CL.
+1/-0

1 jaar geleden
Mocht Lozano echt vertrekken hoop ik nog dat van dat geld een goede aanvallende middenvelder en een stormram aangetrokken kunnen worden. Van Wolfswinkel schijnt voor 2 miljoen op te halen te zijn, ik zou het toejuichen!
+1/-2

1 jaar geleden
Laten we aub geen vleugelspelers halen..we hebben Bruma-Bergwijn-Gakpo eventueel Aboukhlal. Prioriteit nr 1 is een middenvelder. Mocht Bergwijn ook nog gaan zou ik Malen weer op de vleugel zetten en een echte spits halen.
+1/-0

1 jaar geleden
40MIO is nog niet zo gek, van dat bedrag is een goede investering op het middenveld mogelijk
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zit nog steeds te denken aan Bas Dost, veel ervaring opgedaan in buitenland, kopsterk, en misschien voetballend nog wel iets meer als de Jong kon...., of word het een aanvallende middenvelder? Een 10 zeg maar? Eerst maar eens kijken of alles wel doorgaat met Lozano...
Van Ginkel zal men zeker aan denken, maar die is geloof ik niet eerder fit dan na de winterstop en dan valt het nog maar te bezien..... is wel na dit seizoen transfer vrij!
+1/-3

 
1 jaar geleden
En 'lijkt door te pakken'. Dit bericht is toch al vier keer verschenen.
+3/-1

 
Dit bericht is reeds 78 keer verschenen.
+4/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Normaal lees je aan het einde van het nieuwsbericht wordt vervolgd maar het zal wel geprolongeerd worden ;-)
+1/-0

1 jaar geleden
Lijkt. Misschien. Schijnt. Maar ik snap ze wel met twijfelen. Hij speelt al een half jaar dramatisch. Gisteren leek het bijna weer ergens op, totdat ie weer geblesseerd raakt. Overigens vind ik hem daar zelf deels schuld aan, hij zoekt het duel teveel op. Met zijn snelheid moet ie veel meer de ruimtes benutten.
+4/-2

 
Je zit helemaal mis, houthakker Beugelsdijk had hier rood voor moeten krijgen, gaat met gestrekt been boven op de voet van Lozano staan, en raakt bij die actie ook zijn eigen ploegmaat Danny Bakker. Als dit een Ajax speler was gebeurt, zou de VAR wel ingegrepen hebben. Maar tegen Lozano en heel PSV is een klimaat gecreëerd dat alles mag.
+6/-3

 
1 jaar geleden
Volstrekt mee eens.
+3/-3

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Ik zag gewoon een reglementaire blok waarbij ie zichzelf blesseert. En dat negatief klimaat creëert ie deels zelf door teveel theater. Heb ik geen medelijden mee. Gaat ie nog veel meer tegenaan lopen in andere landen als ie dat niet afleert.

Waar het mij om gaat, hij komt veel te vaak in situaties terecht waar die niet terecht moet komen. En hij maakt geen progressie.
+5/-1

 
Ik heb zojuist de wedstrijd die ik altijd ook opneem bekeken, en weet 100% zeker dat Beugelsdijk zijn voet op Lozano zijn voet zet, juist op het moment dat Lozano wil schieten. De verslaggever zegt in eerste instantie dat Lozano tegen de enkel van Danny Bakker trapt, later in de herhaling geeft hij echter toe dat Beugelsdijk beide spelers blesseerde. Het gebeurde na 47 minuten en 35 seconden, de correctie van de verslaggever was na 49 minuten en 50 seconden. Vanavond 22h40 komt er een samenvatting van deze wedstrijd, kan je het terugzien.
+1/-0

1 jaar geleden
En morgen gezond weer op met goed nieuws ;-)
+2/-1

1 jaar geleden
Lozano kan veel beter dan wat hij de afgelopen maanden heeft laten zien.
Hij heeft een trainer nodig die hem af en toe streng aanpakt - de afgelopen maanden speelde hij eigen baas en vergat doelpunten te maken. Hirving wilde alle vrije trappen nemen en ook alle corners... het is de taak van de coach hem tot de orde te roepen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afkeer belgie berghuis boer bruma daguardo dak dame dumfries gakpo gravenberch jong klompje kopman kruijswijk linksbuiten malen nederland nos oekraine onzin oranje poels promes roglic roon teze tour weghorst zizou