Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV begint met gelijkspel aan competitie in duel vol prachttreffers

12 augustus 2019 21:54
Foto: Pro Shots

Jong PSV begint met gelijkspel aan competitie in duel vol prachttreffers; image source: Pro Shots

Jong PSV is het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een gelijkspel. De thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch eindigde in 2-2. Mohammed Ihattaren zorgde voor beide treffers van Jong PSV, terwijl aanvoerder Justin de Haas met rood van het veld werd gestuurd.

Jong PSV stond al snel op achterstand na een magistrale treffer van Abdullahi. De middenvelder kon door drie verdedigers niet af worden gestopt en schoot de bal vervolgens op schitterende wijze in de verre bovenhoek. Halverwege kwam PSV op gelijke hoogte nadat Joël Piroe een bal in zijn voeten kreeg gespeeld en vervolgens een pass gaf op Mohammed Ihattaren. De jonge middenvelder krulde de bal vervolgens in de hoek en liet doelman Van der Steen kansloos.

Vlak voor rust orgde Ihattaren voor de voorsprong voor Jong PSV. Toni Lato veroverde uitstekend de bal, gaf de bal op Piroe en hij tikte direct door richting Ihattaren. Hij kon vervolgens na een knappe individuele actie de 2-1 in de korte hoek schieten.

Al snel na rust kwam Jong PSV met tien man te staan toen Justin de Haas zijn man onderuit haalde. Omdat Trotman vrij richting het doel van Mike van den Meulenhof kon lopen, kreeg de aanvoerder van Jong PSV een directe rode kaart. De vrije trap die volgde werd door Verbeek op schitterende wijze binnen geschote, waardoor de stand alsnog gelijk was. Jong PSV had het in het resterende deel van de wedstrijd zwaar en werd met regelmaat flink terug gedrongen. Met veel moeite kon voorkomen worden dat Den Bosch vaker tot scoren kwam en omdat de kansen die zelf ook nog kwamen niet benut werden, eindigde het duel in een 2-2 gelijkspel.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Ihattaren was met afstand de beste man op het veld. Ik zou altijd op 10 met hem gaan spelen dit seizoen. Heeft een goede pass, kan een goal maken. En ontwikkelt zich nog steeds razendsnel. Toni Lato maakte een betere indruk dan tegen Wolfsburg. Aanvallend goed, verdedigend mag het nog wat beter. Aboukhlal viel me wat tegen vanavond. Te weinig overzicht voor de goal.
2 weken geleden (gewijzigd)
Lato, ihataren, tese uitblinkers. Soulas ook wel OK.voir rust waren we heer en meester.
 
2 weken geleden (gewijzigd)
@glabby; vond jij Tese uitblinker??? Ik ben het wel met je eens dat hij een ongelukkige wedstrijd speelde. Dat laatste is wel absolute waar, ik ben er van overtuigd dat als Justin de Haas alleen mee was blijven lopen, Jong deze wedstrijd dik had kunnen winnen. Lato begon absoluut niet sterk, maar eindigde beren sterk. Vooral toen PSV met tienen kwam te staan, denk ik dat mede dankzij zijn inzet Jong overeind is gebleven.
2 weken geleden
Prima nu lozano out. Bergwijn weer aan de zijkant en Ihatarren gewoon 100% het vertrouwen geven op 10 en dan heb je een heerlijke aanval. Met Cody nog achter de hand.
Hopen dat Guti echt kan laten zien zich meer in de rol van box to box middenvelder te schikken. Zo nee? Anders gewoon een kopen van de miljoenen van Lozano.
Al besef ik dat een vergelijkbare goede speler als v Ginkel vinden een lastige opgave is. Zo jammer dat die gast zo vaak geblesseerd raakt.
2 weken geleden (gewijzigd)
Lato goed , Mo goed . Ik denk dat we een mooi seizoen tegemoet gaan . Diverse jonge spelers en nieuwelingen geraken fit, Mo is klaas voor PSV1 . Natuurlijk zullen we tegenslagen krijgen maar wij niet alleen . Verheug me ook al op de Otten Cup veel mooie talenten bij diverse clubs. Fijn dat deze uitgezonden gaat worden.
2 weken geleden
De eerste helft was PSV veel beter dan Den Bosch. Als Jong Psv de kansen had benut was het 3 of 4-1 bij rust geweest.Grote uitblinker was Ihattaren. Met 10 spelers hebben ze het de 2e helft prima gedaan. Over Piroe heb ik toch twijfels of het echt zo'n groot talent is.

Laatste nieuws