Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV werd nog nooit uitgeschakeld na winst in heenwedstrijd buitenshuis

14 augustus 2019 15:08

onderdagavond kan PSV een plek in de vierde en laatste voorronde van de Europa League veiligstellen als het Noorse FK Haugesund op bezoek komt in Eindhoven. Na de 0-1 zege van vorige week heeft PSV zichzelf een uitstekende uitgangspositie bezorgd om door te kunnen gaan.

PSV kan daarbij buigen op een uitstekende statistiek. Nog nooit werd het namelijk uitgeschakeld in Europees verband als het de heenwedstrijd buitenshuis al wist te winnen.

Waar PSV afgelopen zondag in de competitie met 3-1 wist te winnen van ADO Den Haag ging Haugesund in eigen huis onderuit tegen Ranheim Fotball, die bij ingaan van de wedstrijd op de veertiende plaats stond. Een positie die aan het eind van het seizoen zou betekenen dat er een play-off wedstrijd om promotie/degradatie volgt.




Tags

heenwedstrijd haugesund ado buigen degradatie onderdagavond promotie ranheim uitgangspositie veiligstellen voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage