Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'Iedereen moet zijn niveau halen'

14 augustus 2019 15:18

Op de persconferentie van woensdagmiddag gaf Nick Viergever aan vertrouwen te hebben dat PSV donderdagavond weet te winnen van Haugesund. Ondanks dat PSV de uitwedstrijd in Noorwegen al wist te winnen is het volgens de verdediger nog zeker niet gespeeld. "Iedereen moet zijn niveau halen", aldus Viergever, opgetekend door het Eindhovens Dagblad. "Daarmee bedoeld is ook als team spelen en compact spelen. We moeten ons niet uit de tent laten lokken en tegen counters aanlopen door onnodig balverlies te lijden. Gewoon onze eigen principes volgen."

Viergever ging verder: "Individueel geldt dat je altijd een keer minder kan spelen. Als het team dat opvangt en je afspraken nakomt en inzet en arbeid blijft leveren, komt het goed. De ene keer is die de uitblinker, de andere keer een ander."

Nadat hij eerder dit seizoen met Derrick Luckassen en Trent Sainsbury in het centrum van de verdediging stond, speelde hij afgelopen wedstrijden met Timo Baumgartl naast zich. "Een speler die weet wat er gevraagd wordt", zei Viergever daarover. "Hij heeft een aantal jaren in de Bundesliga gespeeld en spreekt uitstekend Engels. Dat er wisselingen zijn geweest, kan omdat er nu altijd keuzes gemaakt worden. Dat is elk jaar zo."




Discussieer mee op de forums


Tags

viergever arbeid balverlies baumgartl bundesliga compact counters haugesund lokken luckassen nakomt noorwegen opvangt principes sainsbury tent trent wisselingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje