Transparent
Inloggen
Sluiten

Michal Sadílek geschorst tegen Apollon Limassol

16 augustus 2019 11:14
Foto: Pro Shots

Michal Sadílek geschorst tegen Apollon Limassol; image source: Pro Shots

PSV zal het volgende week in de thuiswedstrijd tegen Apollon Limassol moeten zonder Michal Sadílek. De Tsjech in geschorst omdat hij donderdagavond in blessuretijd tegen Haugesund zijn derde gele kaart van het seizoen pakte en daarom automatisch een wedstrijd moet missen. Eerder kreeg Sadílek ook al geel in beide wedstrijden tegen FC Basel.

Ook Steven Bergwijn kreeg in beide wedstrijden tegen de Zwitsers een gele kaart, zodat hij bij een volgende gele kaart ook een wedstrijd geschorst zal zijn. Mocht PSV de groepsfase bereiken, zullen alle gele kaarten komen te vervallen en begint iedereen weer met een schone lei. Een eventuele schorsing blijft dan wel staan.


Discussieer mee op de forums


Tags

sadilek limassol basel bergwijn haugesund lei schone tsjech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ben hier eigenlijk wel blij mee. Hopelijk krijgen een van die 2 nieuwe back een kans en pakken ze die ook, want Sadilek op linksback is geen goed idee.
+4/-3

 
12 maanden geleden
Als Lato fit is zal die echt wel gaan spelen, zo niet heb je er een probleem wat Sadilek prima heeft ingevuld naar zijn mogelijkheden, dus ik ben er zeker niet blij mee....
+5/-0

 
12 maanden geleden
Michal als lb is een noodoplossing . We wachten tot Toni fit is en hij is op de goede weg .
+1/-1

12 maanden geleden
Sadilek heeft te weinig aanvallende inbreng om de linksbackpositie naar behoren in te vullen. Zeker als je tegen verdedigend ingestelde teams speelt zijn aanvallende backs erg belangrijk, dat hebben we vorig jaar met Angelino en het jaar daarvoor met Arias wel kunnen zien. Hopelijk grijpt Lato zijn kans.
+4/-4

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Als er meer spelers waren gisteren met de inzet van Michal hadden we dik gewonnen , ben ik heilig van overtuigd .
+6/-1

 
12 maanden geleden
Lag het aan de inzet? Ben ik het niet mee eens.
+3/-3

 
12 maanden geleden
De drang om vooruit te spelen ontbrak . Hoeveel ballen zijn er weer zijwaarts of terug gespeeld .Het spel onnodig vertragen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Sadilek heeft veel aanvallende inbreng. Is de felste speler op het veld. Groeit elke week. Ik heb maar 1 wedstrijd van Lato gezien, maar dat was het slechtste wat ik ooi bij PSV heb gezien. Hopelijk had hij zijn dag niet, of zijn schoenen omgewisseld.
+5/-2

 
12 maanden geleden
Bij JPSV deed hij het anders naar behoren hij geraakt fit.
+2/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Zonnekoning, volgens mij begrijp je mijn comment niet helemaal. Sadilek is inderdaad erg fel, maar dat betekent niet automatisch dat hij ook aanvallende inbreng heeft. Was het maar waar.
+2/-1

12 maanden geleden
Hij is wel lekker fel. Als een van de weinigen in ons team.
+6/-0

 
12 maanden geleden
Sadilek is niet alleen lekker fel maar hij heeft wel degelijk veel aanvullende impulsen maar Sadilek krijgt met name van ons suffe middenveld (Rosario cs) vrijwel nooit de bal terwijl hij bij na altijd doorloopt naar de achterlijn. Blijkbaar duurt dat heel lang voordat ze dat doorhebben. Bij Dumfries is dat anders, die heeft eerder teveel de bal aangezien Dumfries het overzicht en de techniek mist om aanvullend er iets zinnigs mee te doen.
+5/-0

 
12 maanden geleden
En Denzel wordt ook afgeremd door Pablo.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Denzel heeft ook zijn eigen issues vind ik Romaba. Geweldige drive en inzet maar technisch beperkt. Vooral zijn eerste aanname is soms zo gehaast dat hij zijn eigen ruimte beperkt omdat zijn tegenstander zich kan herpakken.
+1/-3

 
12 maanden geleden
Idd maar hoe vaak krijgt Denzel de bal niet terug als hij naar Pablo speelt. Pablo kiest de simpelste uitweg niet de meest logische . Zijwaarts of achteruit Zelden vooruit.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik vind het hem na behoren doen voor iemand die niet gewend is om op die positie te spelen alleen ik ben het er wel mee eens dat ik hem nog te weinig de achterlijn zie halen. In mijn ogen oogt hij een beetje zoekende waar hij moet staan als bruma de bal heeft , terwijl hij er gewoon overheen moet gaan. Voor de rest over inzet niks te klagen dus ik hoop dat na wat meer wedstrijden het hem wat makkelijker af gaat.
+3/-0

12 maanden geleden
Ruimte voor lato dus. Die speelde maandag verdienstelijk.
+5/-0

12 maanden geleden
Die standaard gele kaarten van Bergwijn beginnen wel irritant te worden. Altijd voor praten en voor de bal staan. Kap daar gewoon mee en gedraag je als een professional, de belangen zijn te groot om zo te staan klooien iedere wedstrijd. Ook in de competitie alweer op een (inconsequente, maar terechte) gele kaart.
+1/-2

12 maanden geleden
Snap niet dat Boscagli niet die plek tijdelijk heeft gekregen. Beviel me veel beter. Sadilek heeft niks van een verdediger behalve het fanatisme. Maar dat druistige is vooral een bron van onrust achterin. En voor een middenvelder is hij wel heel onzeker aan de bal als er druk op de bal zit. Ben er nog niet kapot van. Alleen het meters maken over de flanken met een voorzet kan ik wel waarderen. En heeft wel diepgang zonder bal. Verder loopt ie ze voorin vooral in de weg. Ik zie nog niet wat Bommel ziet. Ramselaar op het middenveld heeft m.i. meer kwaliteit.
+3/-4

 
12 maanden geleden
Volledig eens, omdat Sadilek 'hard werkt en ijverig bezig is' lijkt alsof een prima back. Feitelijk camoufleert dit gewoon zijn gebrek aan kwaliteit voor een goede back. Neem hem niet eens kwalijk, vBommel zet hem daar neer en hij doet zijn best. Maar verdedigend tekort, aanvallend te weinig en in de lucht te klein. Het is het allemaal net niet.
Ondanks wat foutjes vond ik met name voetballend Boscagli goede dingen laten zien in de JCS. Altijd vooruit denkend, durf om ook in te spelen en goede trap, iets wat de snelle mensen voorin wel kunnen gebruiken.
+2/-3

12 maanden geleden (gewijzigd)
Sadilek is fel en gedreven, maar als linksback is hij niet goed. Van Bommel zet hem op de verkeerde positie, net zoals hij met Bergwijn doet. Ik had van Bommel heel hoog zitten, maar tot nu toe valt hij me erg tegen.

Mark van Bommel was een geweldige speler en hoop dat hij ook een geweldige trainer wordt. 😉
+4/-3

 
12 maanden geleden
Gezakt als mens zelfs, toe maar! Waarom precies?
+3/-1

 
12 maanden geleden
Je bedoelt psv 019 denk ik.. hij heeft rosario niet eens in zn team gehad.
+4/-1

 
12 maanden geleden
Wauw, dit gaat wel een brig te ver;-)
+4/-2

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Ja beste brig leg dat maar eens uit ;-). Je bedoelt het goed maar zegt het verkeerd .
+3/-1

 
12 maanden geleden
Heb het aangepast, sorry 😉
+2/-0

12 maanden geleden
1 geluk zeg, wat een drama linksback is dit zeg. Dan moeten die andere 3 gekochte LB wel heel slecht zijn
+1/-0

12 maanden geleden
Was een onwijs nuttige overtreding. Geen echte back maar een best voetballertje hoor.
+1/-1

12 maanden geleden
Als iedereen zo'n inzet heeft als Michal Sadilek... dan hadden we van Basel niet verloren. Eens of niet eens?
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen masker mauro nieren obispo quarantaine senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy