Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zondagavond tegenover verhuurde Mauro Júnior

17 augustus 2019 02:42

PSV zal zondag afreizen naar Almelo voor een uitwedstrijd op het kunstgras van Heracles. De Almeloërs begonnen de competitie met een harde 0-4 nederlaag in eigen huis tegen sc Heerenveen en speelden vorige week met 1-1 gelijk tegen Fortuna Sittard. Na afloop waren de zwart-witten vooral woedend over het optreden van de arbitrage en de VAR. Zo werd een doelpunt van Heracles ten onrechte afgekeurd, ontsnapte Fortuna aan een rode kaart en kregen de Limburgers bovendien diep in blessuretijd een op het oog veel te zwaar gegeven strafschop. Om die reden is Heracles nu terug te vinden op de 14de plaats.

De wedstrijd van zondag zal de 20ste keer worden dat PSV voor de Eredivisie afreist naar Almelo. 14 van de voorgaande ontmoetingen werden gewonnen, 4 keer eindigde het duel in een gelijkspel en PSV verloor 1 keer. Vorig seizoen was PSV met 0-4 te sterk door treffers van Steven Bergwijn, Daniel Schwaab, Denzel Dumfries en Gastón Pereiro. Heracles kreeg in dat duel twee keer een directe rode kaart. In het seizoen 2012/2013 won PSV met 1-5 op bezoek bij Heracles. Mark van Bommel stond toen nog als speler op het veld.

De selectie van Heracles kent voor PSV een heel bekende speler. Mauro Júnior speelt dit seizoen namelijk op huurbasis in Almelo. Ook Joey Konings heeft een verleden bij PSV. Hij doorliep de jeugdopleiding en vertrok een jaar geleden transfervrij naar Heracles.




Discussieer mee op de forums


Tags

heracles almelo mauro fortuna afreist almeloers arbitrage bergwijn bommel dumfries eredivisie heerenveen joey konings pereiro schwaab var witten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage