Transparent
Inloggen
Sluiten

Derde fanquete: Sfeer in het Philipsstadion

4 februari 2003 18:18 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: BvT

Vandaag verzond PSV de derde F@nquete, onderdeel van een grootschalig klanttevredenheidsonderzoek van de club, naar de seizoenkaarthouders die zich hiervoor hebben opgegeven. Het onderwerp van deze derde enquete is de sfeer in het Philipsstadion en bestaat uit 25 korte meerkeuzevragen. Ook is er ruimte voor fans om nieuwe idee?n in te sturen, via een open vraag. De resultaten van de F@nquete zullen binnenkort op de officiele website van PSV worden gepubliceerd.

De vragen behandelen enerzijds het onderwerp van de sfeervakken (vakken waar supporters gedurende de wedstrijd mogen staan) en anderzijds een veelvoud aan individuele sfeermaatregelen. Zo komen bijvoorbeeld aan bod: de mogelijkheid van ongenummerde stoelen, confettikannonnen, snippers, vuurwerk, vlaggen, de Junior Club-activiteiten in de rust, optredens van artiesten en de muziek die in het stadion gedraaid wordt. Veel van deze dingen zijn de afgelopen tijd nieuw leven ingeblazen onder leiding van voornamelijk PSV Fans United en worden nu geevalueerd. Ook wil PSV graag weten of fans in de rust en na de wedstrijd een samenvatting willen zien op de alfresco schermen.

Seizoenkaarthouders kunnen zich nog steeds opgeven voor de Fanquete. Doe dit nu om je stem te laten horen!

Op de forums wordt inmiddels de nieuwe fanquete ook besproken: Wat vonden we van de Fanquete: "sfeer in het stadion"
Op het PSV Fans United Forum wordt onder andere het onderwerp van de sfeervakken ook uitvoerig besproken en zijn de vorderingen op dat gebied te volgen.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

fanquete philipsstadion nquete sfeervakken alfresco artiesten behandelen confettikannonnen enerzijds enquete geevalueerd ingeblazen klanttevredenheidsonderzoek meerkeuzevragen muziek ongenummerde opgegeven opgeven optredens samenvatting schermen sfeermaatregelen snippers vakken veelvoud verzond vlaggen vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage