Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV onder 19 naar kruisfinales Otten Cup na winst in blessuretijd

17 augustus 2019 15:45
Foto: OttenCup.com

PSV onder 19 naar kruisfinales Otten Cup na winst in blessuretijd; image source: OttenCup.com

PSV onder 19 heeft de kruisfinales op de Otten Cup weten te bereiken. De ploeg van Ruud van Nistelrooy had uiteindelijk een overwinning nodig tegen FC Barcelona om als tweede in de groep te kunnen eindigen. Dat lukte uiteindelijk in blessuretijd. Met een 1-0 zege werd de tweede plaats behaald.

Al snel kreeg PSV de uitgelezen kans om de voorsprong te pakken. Na twee minuten spelen ging de bal al op de stip na een overtreding op Djenairo Daniels. Aanvoerder Noni Madueke schoot de bal echter naast. PSV mocht zich bovendien beklagen dat het een paar minuten later niet opnieuw een penalty kreeg na een overtreding op diezelfde Madueke.

Via Mathijs Tielemans kreeg de ploeg voor rust nog een grote kans, maar pas na rust kreeg PSV echt de overhand qua veldspel. Het had echter wederom moeite om tot goede uitgespeelde kansen te komen. In de wetenschap dat FC Kopenhagen een ruime voorsprong had tegen Chivas Guadalajara moest PSV winnen om bij de eerste twee in de groep te eindigen, waardoor in blessuretijd voor een laatste keer werd aangezet. Dit keer was het wel raak toen invaller Simon van Duivenbooden de 1-0 in het doel schoot.

Zondag speelt PSV om 10:40 uur de halve finale tegen Everton, groepswinnaar van groep A. 's Middags volgt dan de finale of het duel om de derde en vierde plaats.

Opstelling PSV onder 19:
Delanghe, Sambo, Kreekels, De Schutter, Oppegard, Tielemans, Timan, Kjolo, Thomas, Daniels, Madueke

Overige uitslagen:
Internazionale - Everton 2-1
Anderlecht - Red Bull Brasil 3-1
Chivas Guadalajara - FC Kopenhagen 1-4




Discussieer mee op de forums


Tags

madueke otten chivas daniels everton guadalajara kopenhagen tielemans anderlecht barcelona brasil delanghe djenairo duivenbooden groepswinnaar internazionale kjolo kreekels mathijs nistelrooy oppegard sambo schutter simon timan wetenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
De o zo 'geroemde' JO van Barca waar ze in Barcelona zo graag mee te koop lopen. Al járen wordt heel dat 1e elftal bij elkaar gekocht. Eén groot marketingverhaal waar niets meer van klopt.
+5/-1

4 jaar geleden
Mooie wedstrijd . Jammer dat de penalty niet benut werd . Hadden trouwens een tweede verdient. Barca was alleen uit op de counter en hard spelen . Moet gezegd worden dat dit niet het complete 1e elftal was O19 maar je mag van Barca toch meer verwachten.Zit veel potentie in dit PSV met veel talenten , ziet er goed uit.
+2/-1

4 jaar geleden
Ruud van Nistelrooy doet het prima als trainer-coach. Hij heeft te kennen gegeven dat hij te zijner tijd Mark van Bommel wil opvolgen, denk dat dit een goede keuze is.
+2/-1

4 jaar geleden
Lekker spitsje die Fonseca van Inter u19. 3 Kansen en 2 doelpunten.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage