Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV onder 19 bereikt finale Otten Cup na winst tegen Everton

18 augustus 2019 11:58
Foto: OttenCup.com

PSV onder 19 bereikt finale Otten Cup na winst tegen Everton; image source: OttenCup.com

PSV onder 19 heeft de finale van de eigen Otten Cup weten te behalen. Het Engelse Everton werd met 2-0 verslagen. Jeremy Antonisse opende de score, terwijl de score via een eigen doelpunt werd uitgebreid. De ploeg van Ruud van Nistelrooy speelt om 14:30 uur de finale tegen Internazionale, de winnaar van twee jaar geleden. De Italianen wisten met 2-1 te winnen van FC Barcelona, waardoor beide groepswinnaars zullen moeten strijden in de de wedstrijd om de derde en vierde plaats.

Opstelling PSV onder 19:
Delanghe, Sambo, Kreekels, Matuta, Oppegard, Tielemans, Timan, Kjolo, Antonisse, Daniels, Madueke


Discussieer mee op de forums


Tags

everton otten antonisse barcelona daniels delanghe internazionale italianen jeremy kjolo kreekels madueke matuta nistelrooy oppegard sambo tielemans timan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Top , in dit elftal van PSV O19 zitten talenten , ook overduidelijk tegen Barca gisteren. De grote mond uit Spanje is ook wel even stil. Op naar de finale.
+2/-0

12 maanden geleden
Grote mond idd, zwak dat ze niet om 3-4 willen spelen. PSV valt mij niet mee. Oké, netjes dat ze in de finale staan, is leuk voor de supporter, maar het voetbal valt mij niet mee. Madueke als grote ster wordt veel gezocht door zijn medespelers maar laat m.i. te weinig zien. De potentie is duidelijk, in de eerste pot ook een paar maal gezien, team lijkt regelmatig ook vrijwel in dienst van hem te spelen. Zambo, Antonisse en Thomas bij tijd en wijle best aardig, voor het overige veel grijze muizen, een van de wat mindere O19 teams. Ook bij de andere teams weinig opvallende spelers, 6 van Barca aardig, maar die gaan we dus niet meer zien. En dat omdat meneer de trainer het naar het schijnt niet eens was met een scheidsrechterlijke beslissing. Die mag op t matje als hij weer terug is.
Finale zal lastig worden voor PSV, fysiek en tactisch zware tegenstander, ben benieuwd. Met de snelheid en gewiekstheid van een paar PSV spelers liggen er wellicht mogelijkheden.
+5/-0

12 maanden geleden
We gaan het zien. Heel goed. Niet alles is perfect ook vele fouten maar we staan in de finale. Wat een blamage weer van Barcelona . Kom je met 2 elftallen , laat helemaal niets zien en druipt dan af met de staart tussen de benen en wil je niet spelen om de 3e of 4e plaats. Een hele groep Neymannetjes . Wat een arrogantie. Niet meer uitnodigen deze slapjanussen. Laten zich goed kennen . Regel jullie eigen toernooi maar en nodig ploegen uit waarvan je wel kunt winnen . Wat een afgang.
+2/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen masker nieren obispo quarantaine senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel