Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Overall was het denk ik een goede wedstrijd'

18 augustus 2019 22:52

In gesprek met Fox Sports gaf Pablo Rosario aan redelijk tevreden te zijn met het spel in Almelo. "Ik denk dat we in grote delen van de wedstrijd het onder controle hadden", aldus Rosario. "We moeten het in fases wel eerder afmaken. Gewoon de kansen afmaken. We hebben wel een paar kansjes weggegeven, maar overall was het denk ik een goede wedstrijd."

Vooral in de eerste helft werd de thuisploeg een paar keer gevaarlijk. "We probeerden af en toe druk te zetten, maar dan kwamen zij er heel goed uit", zo gaf hij aan. "Je moet dan weer terug naar je eigen zestien, wat erg zwaar is. Dan komen er kansen en dat mag gewoon niet gebeuren. Daarna stonden we wel goed en kregen we genoeg kansen om te scoren."

De aanvoerder kreeg de vraag wat PSV nog mist, omdat het de ploeg niet lukte om een echt goede wedstrijd op de mat te leggen. "Ik zou het niet weten", zei hij daarop. "We creëren wel genoeg kansen en hebben veel kwaliteit in het uitspelen van de kansen. Vandaag ging dat uitspelen ook beter en dan komen de goals vanzelf."


Discussieer mee op de forums


Tags

rosario overall almelo fox kansjes weggegeven

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

atkinson balverlies baumgartl bruma doan dumfries faber feyenoord gakpo gelovigen gica guti hendrix ihattaren kerk lammers malen overtredingen popescu religie rodriguez romero rosario rowan schwaab sir tinus unnerstall vhtlsaw viergever