Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik heb altijd gezegd dat ik niet met ruzie weg wil gaan'

18 augustus 2019 22:12 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn: "Ik heb altijd gezegd dat ik niet met ruzie weg wil gaan"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Bergwijn na het duel tegen Heracles Almelo uitleg waarom hij zijn contract bij PSV heeft verlengd. "Sevilla was wel concreet, maar PSV vond het bod te laag", aldus Bergwijn. "Ik heb altijd gezegd dat ik geen ruzie ga maken en niet met ruzie weg ga. Gewoon via de voordeur weggaan. Als het er niet van komt, wilde ik graag verlengen."

Op de vraag of hij alsnog vertrekt als er een club komt met een hoog bod kon de aanvaller geen antwoord geven. "Ik weet het niet. We gaan het zien", zo gaf hij aan. "Maar nu focus ik me op PSV. Ik heb net mijn contract verlengd. We zien het wel."


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn almelo fox heracles sevilla voordeur weggaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Heel verstandig.
Ik denk dat Van Bommel Bergwijn op 10 zet omdat Malen nu zijn eerste jaar in de basis speelt, en Gakpo en Ihattaren eigenlijk nog invallers zijn.
Binnen dat piep-jonge groepje heeft hij de meeste ervaring.
+3/-0

12 maanden geleden
Prima eerlijke reactie!
+5/-0

Spyrootjuh (geschorst)
12 maanden geleden
Anyway een verstandige keuze van hem, met het EK in het vooruitzicht. Nog een seizoen basisspeler bij PSV en zijn kansen om bij Oranje in de basis te starten worden alleen maar groter. Na het EK kan hij naar een andere club en heeft dan (in principe) 2 jaar de tijd om zich in de schijnwerpers te plaatsen voordat het WK begint.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Op nummer 10 vrees ik voor hem dat hij zijn basisplek in Oranje op termijn gaat kwijt raken. Op de vleugel maakt hij meer kans.
+1/-3

12 maanden geleden
Waar zijn die gasten die hem een vieze ajacied vonden?
+8/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
12 maanden geleden (gewijzigd)
Bedoel je de mensen die hem als een amsterdamse mol zagen vanwege het feit dat hij openstond voor een overgang naar de aartsrivaal?
+3/-6

 
Wakkur2019 (geschorst)
12 maanden geleden
Gebaseerd op geen enkel feit iemand van je eigen team een mol noemen is wat mij betreft bijzonder triest. Is dat rivaliteit?
+6/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
12 maanden geleden
Bergwijn is een amsterdammer die afkomstig is uit de jeugdopleiding van ajax. Daarnaast heeft hij geen enkele keer laten blijken dat hij ni├ęt open zou staan voor een overgang naar de amsterdamse aartsrivaal. Daarom is 'amsterdamse mol' zo gek nog niet.

Typerend dat in het feministische en politiek correcte Nederland zoiets tot verontwaardiging leidt.
+3/-6

 
12 maanden geleden
Nog meer onzin in petto ?
+6/-3

 
PSVvakOO (geschorst)
11 maanden geleden
Probeer het nog eens, maar dan inhoudelijk.
+6/-2

 
11 maanden geleden
Dat hij daar heeft gespeeld (terwijl hij daar nota bene weg is gestuurd) en niet heeft ontkend open te staan voor een overgang zijn nogal zwakke argumenten, zeker achteraf gezien. Misschien heeft ie wel met van Bommel afgesproken om bewust met die neuzen mee te spelen om de prijs op te drijven en stond er allang een afspraak om zijn contract te verlengen als er geen mooie club zou langskomen. Weet jij veel. Als een dom schaap achter mediageruchten aanlopen en op basis daarvan een eigen (jeugd-)speler afbranden is toch op zijn minst niet heel erg fraai..
+5/-0

 
12 maanden geleden
Op hun bek gegaan ;-)
+4/-3

12 maanden geleden
groot gelijk, nu nog op je goeie positie spelen en alles komt goed.
+1/-0

12 maanden geleden
Op de vraag of hij alsnog vertrekt als er een club komt met een hoog bod kon de aanvaller geen antwoord geven........ Net zoals Danny Buijs geen antwoord kon geven waarom Doan hoofdpijn had ..... als men dan geen antwoord geeft is de verslaggever boos , dan ben je een naar mannetje want je MOET gewoon antwoord geven vinden ze . Vervolgens word je neergesabeld in de media. Zo gaat dat tegenwoordig helaas.
+2/-0

11 maanden geleden
Stevie gaat nu gewoon lekker voetballen. Over een jaar kijken we weer verder.
+3/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen masker mauro nieren obispo quarantaine senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy