Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen voor het eerst in voorselectie Oranje

21 augustus 2019 12:00 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Donyell Malen voor het eerst in voorselectie Oranje; image source: Pro Shots

Donyell Malen maakt voor het eerst deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal. Dat heeft de KNVB woensdagmiddag bekend gemaakt. Naast Malen zijn namens PSV ook Jeroen Zoet, Denzel Dumfries en Steven Bergwijn geselecteerd. Oranje speelt begin september EK kwalificatiewedstrijden tegen Duitsland en Estland. Op vrijdag 30 september zal de definitieve selectie bekend worden gemaakt.

In een reactie aan Ons Oranje geeft bondscoach Ronald Koeman meer uitleg over waarom hij Malen heeft opgenomen in zijn voorselectie. "Ik vind dat hij goed speelt", aldus Koeman. "Hij speelt ook iedere wedstrijd en ik heb eerder aangegeven dat we met name aanvallend kijken wat we kunnen verbeteren. Hij is goed bezig en vandaar in ieder geval een voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Ik vond het wel verdiend voor hem om op deze voorlopige lijst te staan."


Discussieer mee op de forums


Tags

malen oranje koeman bergwijn duitsland dumfries estland knvb zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Hij speelt goed, maar Ć©Ć©n belangrijk ding mist hij, hij is niet balvast. Vorig seizoen kon een bal naar voren gerost worden. Luuk de Jong won dan vaak het duel of hield de bal goed bij zich waarna de rest van het team aan kon sluiten. Nu is dit gegarandeerd balverlies, doordat Malen na een lange bal elk duel verliest, waarna de bal weer net zo snel bij onze achterhoede is.
+1/-0

10 maanden geleden
Hmmmm, die laatste zin: ik vond het wel verdiend voor hem om op deze voorlopige lijst te staan.
Hieruit lees ik eigenlijk, dat hij niet in de echte selectie komt. Of zie ik dat verkeerd?
Ik gun het Donyell Malen van harte, ik hoop dat hij erbij zit.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh china chloroquine corona crockett definitie economie flitsphirips fox griepgolf huur james jong nederland nikiforov overbevolking piroe rigo romario sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly wetenschap wethoudervanjuine