Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen voor het eerst in voorselectie Oranje

21 augustus 2019 12:00 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Donyell Malen voor het eerst in voorselectie Oranje; image source: Pro Shots

Donyell Malen maakt voor het eerst deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal. Dat heeft de KNVB woensdagmiddag bekend gemaakt. Naast Malen zijn namens PSV ook Jeroen Zoet, Denzel Dumfries en Steven Bergwijn geselecteerd. Oranje speelt begin september EK kwalificatiewedstrijden tegen Duitsland en Estland. Op vrijdag 30 september zal de definitieve selectie bekend worden gemaakt.

In een reactie aan Ons Oranje geeft bondscoach Ronald Koeman meer uitleg over waarom hij Malen heeft opgenomen in zijn voorselectie. "Ik vind dat hij goed speelt", aldus Koeman. "Hij speelt ook iedere wedstrijd en ik heb eerder aangegeven dat we met name aanvallend kijken wat we kunnen verbeteren. Hij is goed bezig en vandaar in ieder geval een voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Ik vond het wel verdiend voor hem om op deze voorlopige lijst te staan."




Tags

malen oranje koeman bergwijn duitsland dumfries estland knvb zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hij speelt goed, maar één belangrijk ding mist hij, hij is niet balvast. Vorig seizoen kon een bal naar voren gerost worden. Luuk de Jong won dan vaak het duel of hield de bal goed bij zich waarna de rest van het team aan kon sluiten. Nu is dit gegarandeerd balverlies, doordat Malen na een lange bal elk duel verliest, waarna de bal weer net zo snel bij onze achterhoede is.
+1/-0

4 jaar geleden
Hmmmm, die laatste zin: ik vond het wel verdiend voor hem om op deze voorlopige lijst te staan.
Hieruit lees ik eigenlijk, dat hij niet in de echte selectie komt. Of zie ik dat verkeerd?
Ik gun het Donyell Malen van harte, ik hoop dat hij erbij zit.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje