Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Dit is gewoon een heel lastige ploeg'

21 augustus 2019 16:24

Volgens Mark van Bommel is PSV niet de uitgesproken favoriet tegen Apollon Limassol. Dat gaf hij aan op de persconferentie van woensdagmiddag en werd opgetekend door de officiële website van PSV. "In Nederland zijn wij niet in staat om zo arrogant te zijn", aldus Van Bommel. "Geen enkele ploeg zal zomaar even doorstoten. Dit is gewoon een heel lastige ploeg. Het zal niet makkelijk worden."

Apollon is vooral een heel ervaren ploeg. "Volgens mij gemiddeld 29 jaar. Zij hebben, zeker achterin zo’n zeven jaar meer trainingen en wedstrijden in de benen dan onze aanvallers", zegt hij daarover. "Maar daar moeten wij mee omgaan. Zij zullen misschien zeggen dat wij meer technisch vernuft hebben."

Het argument dat PSV een veel grotere begroting heeft en daarom relatief simpel zou moeten winnen is onzin volgens de hoofdtrainer. "Veel geld? Zo makkelijk is het niet. Dan hadden we ook niet gelijk gespeeld tegen FC Twente", zo geeft hij aan. "Zulke vergelijkingen slaan eigenlijk nergens op. Zo zwart-wit is het natuurlijk niet."




Tags

bommel arrogant doorstoten limassol nederland onzin twente vergelijkingen vernuft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage