Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alireza Jahanbakhsh in beeld bij PSV als opvolger van Hirving Lozano'

22 augustus 2019 13:07 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Alireza Jahanbakhsh in beeld bij PSV als opvolger van Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Alireza Jahanbakhsh is nog altijd in beeld bij PSV als opvolger van Hirving Lozano. Dat weet Voetbal International te melden. Begin deze maand maakte VI ook al melding van de interesse van PSV, maar toen had de international van Iran geen interesse in een vertrek bij Brighton & Hove Albion. Omdat hij in Brighton echter een bijrol vervult is een vertrek voor de club wel bespreekbaar. Jahanbakhsh speelde in Nederland eerder voor NEC en AZ. In het seizoen 2017/2018 werd hij topscorer van de Eredivisie met 21 doelpunten in 33 wedstrijden.

Voetbal International meldt daarnaast ook dat Sebastián Gónzalez geen optie meer is om Lozano op te volgen bij PSV.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh lozano alireza brighton albion bespreekbaar bijrol eredivisie gonzalez hove iran nederland sebastian topscorer vervult

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik vraag me af of ie al na een jaar weer terug wil naar NL. Lijkt me toch een beetje een afgang (in zijn ogen), ook al is PSV dan een stapje hoger dan AZ.
+1/-3

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Nog een aanvaller? Ik dacht dat Bruma de opvolger van Lozano/Bergwijn zou zijn bij een eventueel vertrek. Met Malen, Bergwijn, Gakpo, Lammers, die Griek en Bruma hebben we toch genoeg mogelijkheden?
+3/-3

 
4 jaar geleden
Ik snap dit bericht ook niet. Bergwijn heeft bijgetekend en met Lammers, Gakpo en Ihattaren heb je talenten met genoeg kwaliteit.
Ik zou op het middenveld een aanpassing doen.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Hij kan ook op het middenveld spelen, maar of hij een echte 10 is betwijfel ik. Kortom, ik snap het eingelijk ook niet. Wil je PSV echt siginificant versterken neem je een ervaren 10, die samen met Ihattaren kan uitvechten wie de meest toegevoegde waarde heeft voor het elftal.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Ik heb ook het idee dat Jahanbakhsh een aanvaller is.
Een aanvaller heeft een hele andere instelling dan een middenvelder.
Een aanvaller is veel meer gericht op het maken van doelpunten,
Wat we nodig hebben is een speler die het elftal kan sturen, en zo'n speler is veel meer bezig met overzicht hebben van wat er in het veld gebeurd, en hoe je de bal van de verdediging kan krijgen om hem dan naar voren te spelen.
Ik zie dus ook graag een goede nr-10 komen, maar ik vraag me af of PSV die wel kan halen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Kwestie van goed scouten lijkt me @woutererik. Eens kijken of de focus ook op een 10 ligt bij de TD en TS.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Maar we hebben nu al problemen , Bruma niet fit of geblesseerd en Sam voorlopig nog niet inzetbaar. Tevens zijn onze huidige spitsen nog niet scherp genoeg als je Donyell al als spits mag benoemen , u zegt het maar . En Codi en Mo .... zijn er nog niet helemaal volgens mij . Ik hoop vanavond in ieder geval wel.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens. Dat dacht ik dus ook, nog een aanvaller (na Mitroglou) erbij, hoezo?
+1/-0

4 jaar geleden
Zou mooi zijn al het rond komt. Bruma heeft mij nog niet kunnen overtuigen.
+2/-6

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Windows 4 wordt niet meer ondersteund , helaas.
+2/-0

4 jaar geleden
man man man wat een kapitaalvernietiging aan de gang bij psv.
+2/-4

4 jaar geleden
Moeten we niet een lopende middenvelder hebben om al onze problemen op te lossen?
+2/-3

 
4 jaar geleden
Denk dat ze nog voor die rol hopen op Thomas. Maar ik vind dit ook echt kapitaalvernietiging van de bovenste plank
+3/-3

 
4 jaar geleden
Thomas en Ibi moeten nog fit worden. Dan heb je denk ik voldoende mogelijkheden extra op hut middenveld.
+1/-1

4 jaar geleden
Een huuroptie zou in principe niet verkeerd zijn. Als we doorstomen naar de EL, dan heb je eenmaal een grote selectie nodig. Of Alireza de juiste speler is voor PSV betwijfel ik, maar aan de andere kant is het niveau van de eredivisie zo laag dat zelfs hij leuk kan meedoen. Het proberen waard dus mijn inziens, maar (!) als dit maar niet te kostte gaat van onze jeugdspelers. De jeugd heeft de toekomst!
+6/-2

4 jaar geleden
Als ik de Jong was zou ik naar de dokter gaan. Zit een flink gat in zijn hand. Intussen nog steeds geen groen licht over cashcow Lozano. Medische keuring zou dinsdag zijn. En Hendrix/Bologna? Maar goed, als dit doorgaat gaat ie zeker wel de jeugd in de weg lopen.
+2/-5

4 jaar geleden
Nu Mitrouglos is gehuurd waarom dan nog een aanvaller? PSV heeft een nummer 10 type nodig of blijft Bergwijn op deze positie. Ik zie Stevie liever als rechtsbuiten. Daarnaast heeft selectie nog voldoende aanvallers (Bruma, Malen, Lammers, Gakpo, Pereiro, Mitrouglou) en ook nummer 10 types (Afellay, Pereiro, Lammers, Ihattaran).
Ik zou niets meer doen op transfermarkt.
+2/-4

 
4 jaar geleden
Ik zou de verdediging versterken. Dat is volgens mij wel nodig.
+1/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Beste John de Jong, let op de naam! Uhm, je hebt het verkeerd, je zit bij de juiste club hoor, maar het gaat om DAVY PROPPER, die naam, die moet je hebben! Die Kun je misschien wel huren, of kopen👍
+2/-3

 
4 jaar geleden
Probleem is dat de heer Pröpper geen tweede viool speelt bij Brighton en dus waarschijnlijk PSV echt als een stap terug ziet. Ik denk dat Alireza een heel andere speler is dan de aanvallers die we al hebben en ik denk dat hij PSV echt sterker maakt. Toegegeven, we hebben wel erg veel aanvallers, maar dit is voor de eredivisie wel een transfer 'a la Tadic' (met dien verstande dat die wel 4 jaar basisspeler in de Premier League was).
+5/-1

4 jaar geleden
Ik vind de voorhoede wel prima zo. Op het middenveld hebben we problemen daar loopt geen enkele overtuigende speler rond.

Rosario is aanvallend lang niet goed genoeg en is geen leider in het veld, Hendrix is 'redelijk' met alles, Pereiro heeft zijn momenten maar veel te weinig, Guti heeft verdedigende problemen, Ihattaren komt er wel maar nog net niet, Ramselaar vertrekt nog wel, Sadilek zou ik graag willen zien hoe die het doet op het middenveld, Thomas duurt nog wel even voordat hij fit is en of het dan wat is heb ik twijfels bij en Affelay wanneer is die gezond en blijft hij dat dan ook?

Bergwijn trouwens snel weer terug naar de vleugel positie.
+4/-1

4 jaar geleden
Weer deze middelmaat? Wanneer houdt dat op Sjonnie
+2/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Inderdaad, jahanbakhsh is van het niveau narsingh/ lens.
+1/-1

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Iemand een idee hoe de hoeveelheid contractspelers zich verhoudt t.o.v de afgelopen jaren? Heb zo'n vermoeden dat onze salarishuishouding binnenkort uiteenspat ivm het overgewicht. Heeft John de Jong wel verstand van boekhouden?
+2/-2

4 jaar geleden
Geld steken in het halen van Stengs! Mits hij zelf wil natuurlijk. Zou een blunder zijn om hem te laten lopen.
+2/-4

4 jaar geleden
Deze speler is optie voor jaar huur.
Goede zaak en concurrentie in de spelersgroep.
Malen of Bergwijn kunnen altijd geblesseerd raken.
Heb er vertrouwen in.
+5/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
Gaap , zucht , en de klagers gaan weer los op de klaagmuur . Het is ook nooit goed he vrienden ? Steeds maar roepen dat er spelers bij moeten komen voor de broodnodige versterking en dan is het weer niet goed. Laat maar komen , Jahanbakhsh is een goede speler of zijn we dat al weer vergeten ? Maar we maken ons weer druk om niets . Bron VI.
+5/-2

Jahanbakhsh is een prima voetballer. Op zich een aanwinst voor PSV. Maar we hebben aanvallers in overvloed. Begrijpen onze beleidsmakers niet dat we een voetballende, creatieve middenvelder nodig hebben? Het hele elftal schreeuwt daar werkelijk om.
+1/-1

4 jaar geleden
Aardige speler. Mislukt in Engeland. Dit is een broodje aap verhaal.
+1/-0

4 jaar geleden
zoek een goeie vervanger voor Rosario....die voegt namelijk héélemaal niets toe aan dit elftal !!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Rosario, die wordt echt nooit vervangen door Van Bommel!
+1/-0

4 jaar geleden
psv kan beter naar Vitesse gaan voor die linssen!! is een mooiere speler dan doan of die iranees!! zou heel stom zijn als psv dit niet deed!!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage