Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Normaal gesproken mag je 3-0 niet meer weggeven'

23 augustus 2019 09:46

Mark van Bommel was vooral te spreken over het spel van zijn ploeg na rust. Dat gaf hij aan in gesprek met Veronica. "In de eerste helft was het niet goed. Dat hebben we in de rust geprobeerd om te zetten, een betere veldbezetting creëren", aldus Van Bommel. "We maken dan een heel goede countergoal, waardoor het al een stuk makkelijker wordt en je makkelijker gaat voetballen. Door Donyell aan de zijkant en Mootje in de spits kreeg je meer verandering in de positie en werd het beter."

Van Bommel ging verder: "Je maakt ook nog de 2-0 en 3-0 in het eerste kwartier van de tweede helft. Dat doe je gewoon heel erg goed. Het publiek was de hele wedstrijd fantastisch. Op het einde moet je de wedstrijd gewoon zakelijk uitspelen. We krijgen nog bijna een goal tegen en dat is gewoon dom. We moeten misschien ook de 4-0 maken, maar we maken het ons daar ontzettend moeilijk."

De trainer van PSV reageerde ook op de opmerking van Dick Advocaat, die in de studio van Veronica aangaf dat het tweeluik al gedaan is. "Normaal gesproken mag je 3-0 niet meer weggeven", zo gaf Van Bommel aan.


Tags

bommel veronica advocaat countergoal veldbezetting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.997 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh china chloroquine corona crockett definitie economie flitsphirips fox griepgolf huur james jong nederland nikiforov overbevolking piroe rigo romario sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly wetenschap wethoudervanjuine