Transparent
Inloggen
Sluiten

Konstantinos Mitroglou: 'De trainer zei dat hij mij nodig had op de bank'

23 augustus 2019 09:52

In gesprek met Veronica gaf Konstantinos Mitroglou aan al gehoopt te hebben dat hij tegen Apollon Limasol direct zijn debuut mocht maken. "Het was fifty-fifty of het ging lukken. Ik moest snel vliegen, maar de trainer zei dat hij mij nodig had op de bank en als de trainer dat zegt, moet je er klaar voor zijn", aldus Mitroglou. "Uiteindelijk is alles gewoon goed gedaan. Dit is gewoon werk."

De Griekse spits kreeg direct een hoop applaus en gejuich na zijn eerste balcontacten. "Ik zal mijn best doen. Ik ben blij dat ik op deze manier ben begonnen", zo gaf hij aan. "Ik ben blij dat het team heeft gewonnen. Het is een jonge ploeg, maar ze kunnen heel goed voetballen. Ik hoop dat we op deze manier verder kunnen gaan."

Volgens Mitroglou is het nog niet beslist. "We hebben de eerste stap gezet, maar we moeten rustig blijven. In het voetbal kan alles gebeuren", zei hij daarover. "We hebben het vandaag heel goed gedaan. De trainer heeft ervoor gezorgd dat het team in vorm was. We moeten op deze manier doorgaan."




Tags

mitroglou applaus balcontacten limasol veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage