Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen MVV

26 augustus 2019 21:56
Foto: Pro Shots

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen MVV; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft ook haar derde competitiewedstrijd van dit seizoen niet weten te winnen. Op PSV Campus De Herdgang wist MVV uiteindelijk met 0-1 te winnen. Het enige doelpunt viel vlak voor rust. De ploeg van Peter Uneken wist in de gehele wedstrijd geen schot op doel te produceren, ondanks dat de ploeg veelvuldig in balbezit was.

In de tweede helft mocht Noni Madueke nog zijn debuut in het betaald voetbal maken, terwijl Richard Ledezma voor het eerst in de basis stond bij Jong PSV.

Na drie wedstrijden bezet Jong PSV de achttiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Vooralsnog houdt het alleen Roda JC en FC Dordrecht onder zich. Aanstaande vridjag staat voor de ploeg een uitduel tegen Jong FC Utrecht op het programma.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong dordrecht herdgang ledezma madueke roda uneken utrecht vridjag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het was niet echt slecht. Alleen laatste bal net niet. Komt best goed denk ik. Keeper is wel echt te klein. Gaat hem niet worden bij psv. Ook soelas denk ik niet dat dat wat wordt. Maakt veel foutjes
+1/-0

4 jaar geleden
Hoop dat die Uneken een beetje een redelijke coach is. Spreekt in ieder geval de taal van een opleider en dat heb je echt nodig op die positie. Niet weer zo'n passant die met mooie woorden binnen komt om vervolgens binnen de kortste keren te vertrekken.
+2/-0

4 jaar geleden
Met Piroe, Aboukhlal en Ihattaren is Jong Psv veel scorend vermogen kwijtgeraakt. Wordt aangevuld met spelers van U19 zoals Mandueke. Ben benieuwd hoe hij zich ontwikkeld nu hij zijn fysieke voordeel kwijt is. Komt ook wel goed met Jong Psv als de nieuwe lichting zich heeft aangepast aan het niveau van de eerste divisie. Goed voor de ontwikkeling van jonge talenten.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage