Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in pot 2 tijdens loting groepsronde Europa League

29 augustus 2019 22:47
Foto: Pro Shots

PSV in pot 2 tijdens loting groepsronde Europa League; image source: Pro Shots

Vrijdagmiddag zal PSV tijdens de loting voor de groepsfase van de Europa League in pot 2 zitten. De ploeg van Mark van Bommel loopt net een plekje in de hoogste pot mis en kan daarom rekenen op tenminste één grote naam in de groep. De loting zal vrijdagmiddag om 13:00 uur plaats vinden. Eurosport zal de loting live gaan uitzenden, terwijl de UEFA via een livestream op de eigen website ook alles zal tonen.

Tijdens de loting is het niet mogelijk om twee of meer clubs uit hetzelfde land in een groep te krijgen. Ook mogen Russische en Oekraïnese ploegen vanwege de politieke spanningen niet bij elkaar komen.

Volledige pottenindeling:

Pot 1
Sevilla
Arsenal
FC Porto
AS Roma
Manchester United
Dinamo Kiev
Besiktas
FC Basel
Sporting CP Lissabon
CSKA Moskou
VfL Wolfsburg
Lazio Roma

Pot 2
PSV
FK Krasnodar
Celtic
FC København
Sporting Braga
AA Gent
Borussia Mönchengladbach
Young Boys
Astana
Ludogorets Razgrad
APOEL Nicosia
Eintracht Frankfurt

Pot 3
AS Saint-Étienne
Garabag Agdam
Feyenoord
Getafe
Espanyol
Malmö FF
Partizan Belgrado
Standard Luik
Wolverhampton Wanderers
Stade Rennais
Rosenborg BK
Istanbul Basaksehir

Pot 4
AZ Alkmaar
Vitória Guimarães
Trabzonspor
FC Oleksandriya
F91 Dudelange
LASK
Wolfsberger AC
Slovan Bratislava
FC Lugano
Glasgow Rangers
CFR Cluj
Ferencvaros




Tags

groepsronde roma sporting agdam alkmaar apoel arsenal astana basaksehir basel benhavn besiktas bommel braga bratislava celtic cfr cluj cska dinamo dudelange eintracht espanyol etienne eurosport ferencvaros feyenoord frankfurt garabag gent getafe glasgow guimaraes kiev krasnodar lask lazio lissabon ludogorets lugano luik malmo monchengladbach nicosia oleksandriya partizan porto rangers razgrad rennais rosenborg sevilla slovan stade standard trabzonspor uefa vitoria wanderers wolfsberger wolfsburg wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Vaak hebben we pech met de loting. Ik ben benieuwd voor morgen. Pot 3 Getafe of Español zijn niet relaxed om te loten bijvoorbeeld. Mooi ook dat we Lask en Basel weer kunnen loten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Maar tegen die ploegen kan je wel hele leuke wedstrijden krijgen, en daar leren de spelers het meest van.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat we die leuke wedstrijden dan maar na de groepsfase krijgen :). Euro's en europeesche punten zijn ook belangrijk! Meer wedstrijden is ook meer leermomenten en ervaring zoals jij aan geeft.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik snap je punt, maar ik wil PSV nu graag tegen ploegen met enige status/naam zien spelen, zodat het nog een beetje op CL-niveau lijkt.
Verder mist PSV op dit moment nog Pereiro, Lammers, Thomas, Afellay, Bruma en Doan dus volgens mij heeft Van Bommel de komende maanden keuze genoeg om voor de EL-wedstrijden steeds een goede ploeg op te stellen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik ben met je eens dat we goede spelers hebben die er nog niet staan. Maar ik ben het er niet mee eens dat we een goede ploeg hebben. Heb je gister ajax gezien? Hoe vaak / veel passen hebben die gegeven, en die spelen snel (ik zeg niet dat ze goed speelden). PSV speelt heel traag, heel weinig passes, en het wisselen van enkele spelers die niet ingespeeld zijn in het team zal daar niet direct een boost aan geven. Ik denk dat ze het wel kunnen, maar dat ze het niet durven, omdat ze dan andere taken die van Bommel ze op legt minder goed doen, dus vrezen voor reprimandes. Daarom zegt ook iedereen dat er een boost komt als ze een goaltje maken, want dan kan het wat leiden, een foutje kost je dan niet direct 3 punten. En begrijp me goed, ik wil ook wel mooie tegenstanders, maar liever winst en europesche punten. Daarna komen de mooie tegenstanders vanzelf, en zijn we ook beter ingespeeld met de blessures weer terug.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Hawks, volgens mij zijn we het op de meeste punten wel eens.
PSV heeft op dit moment geen stabiele goede ploeg. De 1e helft was niet om aan te zien en ging zeer traag. Alleen af en toe heeft PSV wel flitsend voetbal en dan combineren en passen ze zeer snel, en schieten ze er in 15 minuten 3 in.
Dit team is enorm in ontwikkeling. De eerste wedstrijden kreeg PSV 2 doelpunten per wedstrijd tegen, en dat is nu bijna nul. En de aanvallers beginnen elkaar beter te vinden.
Ik zie ook graag de europeese punten.
Ik ben alleen die wedstrijden tegen clubs zoals Cluj, Oleksandriya en Dudelange een beetje zat. PSV kan zich ook goede tegenstanders ook optrekken.
+2/-0

4 jaar geleden
Doe mij maar Arsenal, PSV, Standaard Luik en Glasgow Rangers
+3/-0

4 jaar geleden
Ik wil dat Basel wel eens opknappen, uiteraard Wolves uit pot 3 en Dudelange als opvulling.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Van Basel winnen zou leuk zijn. Volgens mij is dit PSV ook beter dan Basel. Maar de CL ga je er niet meer mee halen.
+2/-0

4 jaar geleden
De drie wolven zou leuk zijn!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hahaha scherp!

Net zoiets als John de Wolf destijds.
+1/-0

4 jaar geleden
Sevilla,PSV,Standaard luik en Trabzonspor. zou leuk zijn :-)
+1/-0

4 jaar geleden
Ongeacht wie of wat we loten....zorgen voor een vol huis.
Geld valt er niet veel te verdienen...
Prestige wel....
+1/-0

4 jaar geleden
Hoop op Basel, wil een herkansing
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ik ook en weer een mooie awayday
+1/-0

4 jaar geleden
Kan zat potten metgezel perspectief maken maar ook een aantal lastige. Zou goed zijn om te overwinteren dus laat die mooie affiches maar voor de volgende rondes
+1/-0

4 jaar geleden
Staan toch hele mooie namen tussen. Ik hoop dan ook op wat bekendere namen te loten, dat zal goed zijn voor de kaartverkoop. Desalniettemin heb ik er veel zin in en we kunnen zomaar eens ver komen.
+1/-0

4 jaar geleden
Zullen aan de bak moesten.. gewaagde tegenstanders..met een paar zwaargewichten in pot 1..Hopelijk dicht bij huis
+1/-0

4 jaar geleden
Porto, espanyol en rangers. Mooie affices
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wolfsburg ,Luik, dudelange!
+2/-0

4 jaar geleden
Arsenal, PSV, Standard Luik en Rangers zou een geweldige loting zijn
+2/-0

4 jaar geleden
Doe uit pot 1 maar gewoon een mooie club, in ieder geval niet te ver van huis. Basel, Sevilla (tegen Luuk zou mooi zijn!), AS of Lazio Roma. Uit pot 3 moeten eigenlijk alle partijen te doen zijn, maar dan leiver een mooi, niet al te moeilijk affiche. Zoals Luik, Rosenborg is ook nog oké. Uit pot 4 het liefste Rangers!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Sevilla is best ver van huis. Wel een mooie stad
+1/-0

4 jaar geleden
stade rennais ferencvaros.... ook mooi
+1/-0

4 jaar geleden
Waarom hopen er zoveel op Rangers uit pot 4? De tegenstander uit pot 4 moet gewoon een hele zwakke broeder zijn, zodat je niet per ongeluk verrast wordt. Die wedstrijden MOETEN 6 punten opleveren, geen discussie. De leuke affiches moeten dan maar uit pot 1 en in de volgende ronde(s) komen. Overwinteren is heilig!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Wolfsburg, Luik, Dudelange!!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje