Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We speelden met één taak en dat was om door te komen'

30 augustus 2019 08:44

Denzel Dumfries vond in gesprek met Veronica dat PSV uiteindelijk een goede overwinning had geboekt. "Het veldspel was wel goed. We hebben heel volwassen gespeeld en de nul gehouden", aldus Dumfries. "We speelden met één taak en dat was om door te komen. Dan is het lekker als je uiteindelijk hier zoveel goals maakt. Dan ben je zeer tevreden."

Net zoals een week eerder was het verschil tussen de eerste en tweede helft groot. "Ik heb daar eigenlijk geen verklaring voor", zo gaf hij aan. "Wij kunnen als team zijnde ook rustig blijven onder de omstandigheden als het even minder loopt. Dat was in de eerste helft vorige week en deze week. Dan zie je in de tweede helft dat we genoeg kwaliteiten hebben en dat we dan daarna doorkomen. Als team kunnen we er berust op zijn dat we die kwaliteiten elke wedstrijd gaan benutten. Complimenten aan het team hoe wij dat vandaag weer hebben laten zien."

De verdediger stoorde zich wel enorm aan zijn directe tegenstander, die met regelmaat naar de grond dook. "Dat was niet normaal. Ik vroeg aan hem waarom hij dat deed, omdat het niet nodig was. Hij zei dat hij alles moest proberen, maar de scheidsrechter is ook niet gek", zei hij daarover. "Ik snap het wel. Hij wil zo graag door, maar dit zijn schwalbes die eigenlijk niet thuis horen op het voetbalveld."




Tags

dumfries berust dook doorkomen schwalbes veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje