Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Het is heel lekker om twee keer te scoren'

30 augustus 2019 08:55

In gesprek met Veronica gaf Donyell Malen aan blij te zijn dat hij twee doelpunten wist te maken. "Het is heel lekker. Als spits en als aanvaller wil je gewoon scoren", aldus Malen. "Als dat dan twee keer lukt en ook nog twee assists is dat wel lekker."

Malen voelt geen extra druk nu hij de eerste spits is. "Je speelt bij PSV, een topclub in Nederland. Er is altijd druk om goed te presteren. Ook in dit soort wedstrijden voor Europees voetbal", zo gaf hij aan. "Dat is niet alleen voor mij als spits, maar voor het hele team. Iedereen heeft zijn taak en de spits is er voor de doelpunten en de belangrijke momenten. Als dat dan lukt is het lekker."

De aanvaller heeft wel een duidelijke voorkeur voor de loting. "Arsenal zit ook in de Europa League, dat is mijn oude club. Dat zou wel mooi zijn", zei hij daarover. "Dat is een mooie wedstrijd om te spelen en dan kunnen we ons daarmee meten."




Tags

malen arsenal nederland veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage