Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix: 'We hebben het verdedigend heel goed gedaan'

30 augustus 2019 09:35

Jorrit Hendrix vond dat de wedstrijd tegen Apollon Limasol lastiger was dan de uitslag doet vermoeden. Dat gaf hij aan in gesprek met Veronica. "Je wist dat als dat goaltje eenmaal valt het geloof bij hun weg is en je makkelijk kan weglopen", aldus Hendrix. "We hebben het verdedigend heel goed gedaan. We wisten dat zij heel opportunistisch gingen spelen met lange ballen en veel voorzetten. Op een gegeven moment scoor je de 0-1 en weet je dat het klaar is. Maar ook als het nog lang 0-0 is, weet je al dat zij niet nog drie keer gaan scoren."

De middenvelder was blij dat hij in de basis mocht beginnen. "Ik heb gisteren niet meegetraind, omdat ik een heel dikke knie had met vocht. Het was met de warming-up nog even afwachten of ik kon spelen", zo gaf hij aan. "Na de 0-1 was het moment daar om uit voorzorg er uit te gaan. Ik had wel de hele wedstrijd kunnen spelen, maar met vocht in de knie..."

Hendrix is wel geen vaste basisspeler meer in Eindhoven. "Dat is natuurlijk niet goed voor mijn carrière. Ik moet er alles aan doen om dat weer te worden", zei hij daarover. "Bologna is deze transferperiode concreet geworden, maar zij hebben iemand anders aangetrokken."


Discussieer mee op de forums


Tags

hendrix vocht bologna goaltje limasol meegetraind scoor veronica voorzorg weglopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal