Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanvangstijdstip PSV - Vitesse verplaatst

30 augustus 2019 16:15 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Aanvangstijdstip PSV - Vitesse verplaatst; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat de thuiswedstrijd van PSV tegen Vitesse op zaterdag 14 september op een ander tijdstip zal worden gespeeld. Het duel stond oorspronkelijk gepland voor 18:30 uur, maar zal nu om 20:45 uur gaan beginnen. Reden hiervoor is dat Ajax op dinsdag 17 september voor de Champions League in actie zal komen. Het duel van de Amsterdammers is daardoor verplaatst naar 18:30 uur, waardoor PSV pas om 20:45 uur in actie zal komen.

Andere wijzigingen in het speelschema van de eerste seizoenshelft zullen komende week worden doorgevoerd.

Update 16:57: Op basis van uitspraken van de KNVB eerder lijkt PSV - Ajax op zondag 22 september gewoon om 14:30 uur te beginnen. Indien meerdere in Europa actieve clubs op zondag 20:00 uur willen spelen, zal de ploeg die Europees gezien de verste uitwedstrijd heeft gehad de voorkeur krijgen. PSV speelt de donderdag daarvoor als enige een thuiswedstrijd, terwijl Feyenoord (Rangers FC) en AZ (Partizan Belgrado) beiden buitenshuis moeten spelen.

Alleen indien AZ en Feyenoord beiden niet hun duel willen verplaatsen, zou PSV - Ajax om 20:00 uur kunnen beginnen indien PSV dat verzoek zou indienen. AZ maakte in de eerste speelronde echter ook al gebruik van het tijdslot van 20:00 uur. Aangezien Feyenoord op zondag 22 september om 16:45 uur al begint, zou PSV ook niet op dat tijdstip kunnen spelen. Vanwege afspraken met Fox mogen die duels niet tegelijkertijd gespeeld worden.

Meer op KNVB.nl
Tags

feyenoord vitesse knvb fox partizan rangers speelschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wanne onzin, wat heeft de wedstrijd van die neuzen hier nou weer mee te maken??
+2/-5

 
site-admin 1 jaar geleden
PSV en Ajax mogen niet tegelijk spelen vanwege afspraken met Fox, daarom is PSV - Vitesse naar 20:45 gegaan
+5/-0

1 jaar geleden
Wat een gedoe elke keer weer, nu heeft die kalender totaal geen zin meer. Elke wedstrijd wordt verplaatst of verzet. Zo is het toch niet duidelijk meer.
+1/-2

1 jaar geleden
Ik vind het een hele goede zaak dat de KNVB de clubs probeert te helpen om de groepsfase te halen. In de maand Augustus vallen de grootste beslissingen tav de staat van het NL-voetbal.
Maar als de KNVB op dit soort details ook van alles gaat wijzigen dan wordt het wel zwaar overdreven. Waarom mogen PSV en Ajax in NL niet tegelijkertijd spelen ?
+5/-1

 
site-admin 1 jaar geleden
Afspraken met Fox. Scheelt een hoop kijkcijfers als ze tegelijk gaan spelen.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Dank voor de reactie.
Ik vermoede al dat het om afspraken met Fox ging, maar voor de beeldvorming komt het steeds chaotischer over.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Bedankt , logisch , het gaat om de poen . Hebben wij ook profijt van.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Oja? Ik vraag me dat serieus af.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit begint inderdaad een beetje flauw te worden. Maar in dit geval komt het ons wel goed uit.
+4/-0

1 jaar geleden
Die meedenkers in Zeist moeten geen topwedstrijden in Europese weken plannen, pffff hoe moeilijk is het.
+4/-1

1 jaar geleden
Waar zijn ze aan begonnen vorig jaar zeg..... het einde is nu helemaal zoek. Als je geen twee potjes in de week kan spelen kun je toch moeilijk over profvoetbal spreken, alsof die paar uurtjes wat uitmaken.
+4/-2

 
1 jaar geleden
We kunnen het niemand 100% naar de zin maken remmie . Altijd zullen er supporters zijn die het tijdstip slecht uitkomt. Je kunt niet iedereen tevreden stellen. Onze concurrent heeft er vorig seizoen baat bij gehad . Waarom zullen wij het dan afschieten?
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dermate complex verhaal dat in de berichtgeving hierboven ajax blijkbaar op 21 september(zaterdag) CL speelt. Dit geschuif met speelschema loopt wmb totaal uit de hand. Ik twijfel eraan tenzij het wellicht een topper is, bv tegen ajax, dat het veel invloed zal hebben op het verloop van de competitie.
+4/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Goed opgemerkt pvh25 . Blijkbaar leest men de eigen geplaatste tekst niet terug . Nog opvallender na de update geen correctie.
Update: 17:50. Het heeft geholpen pvh25 , tekst is aangepast.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Heel dat geschuif is ingegeven door het feit dat er veel kritiek was toen de wedstrijden van ajax destijds werden verschoven. Nu lijkt het erop dat de KNVB iedereen wil gaan pleasen door dit voor anderen ook te gaan doen. De KNVB slaat mi. hier de plank totaal mee mis, wat wordt er dadelijk dan weer verzonnen om te gaan schuiven, de Afrika Cup of zo? Voetballers kunnen best een paar dagen later weer een wedstrijd spelen en de TS kan best al zijn huiswerk wat eerder doen.
+2/-0

VHTLsaw (geschorst)
1 jaar geleden
Het geklooi met data en tijdstippen die alsmaar veranderen begint ergerlijke vormen aan te nemen. Het is een lachwekkend idee dat een profvoetballer met een uurtje rust beter zou gaan presteren. Dat geldt misschien voor een chirurg tussen twee zware operaties in, maar voor een voetballer die drie keer in de week even aan de bak moet is het een giller. Dit mode verschijnsel gaat helaas ten koste van supporters die nu al vaak meer dan een uurtje (nacht)rust moeten inleveren omwille van de commercie.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Kennelijk is dat uurtje nachtrust voor een supporter erger. En op de woensdagavond om 20:45- of 21:00 uur beginnen is geen probleem ? Waar hebben we het over?
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
De commercie is idd. ziekelijk aanwezig vandaag de dag in het voetbal @VHTLsaw. Al dat gezever bv. tijdens de rust van een wedstrijd door zogenaamde specialisten, die zo worden genoemd omdat ze een vlotte babbel of er leuk uitzien, moet de kijkers aan de buis houden om er dan reclame tussen door te frotten. De tijd van goede analisten, zoals bv een van Gaal, Cruijff, Hans Kraay sr. of recentelijker Peter Hyballa is blijkbaar al voorbij, jammer.
+1/-0

1 jaar geleden
Wat een wanbeleid weer van PSV. Zondag 20.00 uur spelen tegen ADO, Heracles & RKC, potjes die je met 2 vingers in de neus* moet kunnen winnen, maar uitgerekend 2x tegen Ajax niet (genoeg) de moeite doen om te verzetten.

*niet antisemitisch bedoeld
+1/-3

1 jaar geleden
Ok top, nou kan ik niet meer gaan! Dank!
+1/-0

reactie verwijderdPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast bergwijn berisha cashen crockett daguardo doan feyenoord fofana gakpo hockey hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nederland raiola sambo santos schmidt scmhenk sonny steemzen teze yonci zahavi