Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] PSV bevestigt tijdelijk vertrek Derrick Luckassen

31 augustus 2019 15:37 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

[Update] PSV bevestigt tijdelijk vertrek Derrick Luckassen; image source: Pro Shots

Derrick Luckassen lijkt te vertrekken naar RSC Anderlecht. Dat meldt onder meer Voetbal International. De Belgen willen de verdediger graag op huurbasis overnemen en PSV staat open voor een vertrek. De afgelopen weken informeerden diverse Nederlandse clubs ook al naar Luckassen. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor het Duitse Hertha BSC, maar mede vanwege blessureleed kwam hij daar nauwelijks in actie.

Luckassen begon dit seizoen nog in de basis in beide Champions League kwalificatiewedstrijden tegen FC Basel en ook in de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. In de competitiewedstrijd tegen FC Twente kreeg Trent Sainsbury de voorkeur en na het duel in Enschede maakte Luckassen al geen deel meer uit van de wedstrijdselectie van PSV. De verdediger heeft nog een contract tot 2022 in Eindhoven.

Update 15:37: Via de officiële website heeft PSV bevestigd dat Derrick Luckassen op huurbasis naar Anderlecht vertrekt. De Belgische club meldt bovendien dat het ook een optie tot koop heeft bedongen.

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen anderlecht basel blessureleed enschede hertha informeerden rsc sainsbury trent twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ben bang dat verkoop niet meer lukt, dan maar verhuur. Snel weg ermee, scheelt weer wat salaris. Speelde erg matig in het begin van het seizoen en zijn geslaap tegen Basel koste ons een kans op champignons leauge deelname.
+4/-4

9 maanden geleden
Opmerkelijk, naar ja, Anderlecht is ook niet meer de club van weleer. Succes Derrick!
+4/-1

9 maanden geleden
doen!! doeiiiiii!!
+3/-4

9 maanden geleden
Jammer dat hij niet verkocht kan worden.... heb deze aankoop van brands ook nooit begrepen..... brands en verdedigers..... derijck.... marcelo.... allemaal geld verkwisting!
+4/-3

 
9 maanden geleden
Ach als ik de reacties lees op deze site in het algemeen zijn er weinig aankopen die ''wij '' vooraf begrijpen. We wijzen dan ook snel met het vingertje. Niet elke aankoop is een succes . Nergens in welke club dan ook. Zelfs grote spelers laten het afweten . Bale en Neymar bv.
+4/-4

 
9 maanden geleden
Bale afweten? Politiek spelletje
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Als ik dit artikel lees weet ik het zo net nog niet. https://www.parool.nl/sport/niemand-wil-gareth-bale-nog-hebben~b2f63229/link
+1/-0

 
9 maanden geleden
Er zitten zoals bij iedere TD missers tussen maar per saldo was het denk ik niet zo slecht. Willems, Rekik, Bruma, Moreno, Schwaab en Arias hebben het toch allemaal goed gedaan en prijzen gepakt.
+4/-4

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
Bruma deed het slechts één seizoen goed, terwijl Rekik duidelijk geen PSV-niveau was. Willems deed het bij vlagen aardig, maar was niet bepaald een doorslaand succes.
+3/-9

 
9 maanden geleden
ja ja beste Santa , mensen vergeten snel. ......het Eredivisie-seizoen 2014/2015 maakte Willems, in het bijzonder op defensief vlak, een sterke indruk. Daarnaast profileerde hij zich als aangever; in februari 2015 gaf hij zijn tiende assist van het seizoen. De laatste verdediger die tot dit aantal kwam in de Eredivisie was tien jaar eerder de Koreaanse PSV'er Young-pyo Lee........ Zo zie je maar weer.
+4/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
Aanvallend af en toe aardig, maar verdedigend vaak zwak. Je moet een (vleugel)verdediger vooral/ ook op z'n prestaties in verdedigend opzicht beoordelen.
+3/-7

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Hebt u helemaal gelijk in . Neemt niet weg dat we met en dankzij Jetro en Jeffrey twee maal kampioen zijn geworden. Rekik een keer.
+3/-2

 
Wakkur2019 (geschorst)
9 maanden geleden
Van wie moet dat?
+3/-5

 
9 maanden geleden
Overdrijven is ook een vak. Prima spelers die prima gepresteerd hebben bij PSV. Als de huidige jongens op hun positie hetzelfde niveau halen. Denk ik dat menig supporter toch erg tevreden mag zijn.
+4/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden
Mensen vergeten blijkbaar snel. Willems, Bruma en Rekik waren/ zijn matige verdedigers. Het ongedisciplineerd gedrag van Willems vooral in z'n laatste seizoen zorgde bovendien voor veel irritatie.
+3/-5

 
9 maanden geleden
Na Bruma hebben we nooit meer een betere rechtsbenige stopper (moreno was beter namelijk) gehad. Willems is idd na zijn blessure niet meer op niveau terug gekomen. Maar daarvoor was hij geniaal. Rekik was 18 jaar. Was hij 4 jaar gebleven was hij alleen nog maar beter geworden.
+1/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
9 maanden geleden (gewijzigd)
Schwaab is beter dan Bruma, terwijl leeftijd lang niet alles zegt. Het is geen toeval dat Willems, Bruma en Rekik na PSV niet bepaald bezig zijn aan een glanscarrière.....
+3/-1

 
9 maanden geleden
Schwaab is absolute middelmaat. Transfervrij kon hij nog geen club krijgen.
+1/-0

9 maanden geleden
Zelf brengen was ook een optie voor mij geweest , maar wordt opgehaald door Belgische Post.
+3/-6

9 maanden geleden (gewijzigd)
Heeft bij AZ alleen goed als verdedigende middenvelder gepresteerd. Achterin was het daar ook al niks. Maar hier dachten ze er even een goeie CV van te maken. Wat kan een scout en TD er toch ook naast zitten.
+4/-5

9 maanden geleden
Hoop dat het bij Anderlecht gaat lukken Derrick . Veel succes aldaar.
+5/-2

 
9 maanden geleden
Gun hem het beste. Al zal hij bij het huidige Anderlecht misschien aan degradatie voetbal moeten wennen.
+3/-3

 
9 maanden geleden
@Romaba, Het is gewoon heel lastig om in te schatten hoe een speler het bij een club van een hoger niveau gaat doen. PSV koopt een speler met de hoop dat hij bij PSV zich doorontwikkelt en uiteindelijk te goed voor PSV wordt. Maar bij de ene speler gaat de ontwikkeling heel anders dan bij de andere. Zo'n speler als Doan wil ik daarom eerst gewoon een aantal maanden bij PSV zien. Misschien pikt hij het meteen op, of wordt het een Maher-2.0
+3/-1

 
9 maanden geleden
Ben ik helemaal met u eens . Geen enkele speler is een garantie of hij gaat slagen of niet. Maar sommigen schrijven Doan al af en net wat u zegt , je kunt het pas zien als hij er daadwerkelijk staat en zich kan bewijzen.
+3/-0

9 maanden geleden
champignons leauge deelname?? Echt? Zijn dit verschrijvingen of is je kennis zo bedroevend? Ik houd het maar op het eerste.
+2/-5

 
9 maanden geleden
Ik snap niet wat je bedoelt , dit staat er , -----Luckassen begon dit seizoen nog in de basis in beide Champions League kwalificatiewedstrijden tegen FC Basel---- En wat is er mis mee ?
+3/-0

 
9 maanden geleden
Hij reageert op schrijffouten in de eerste reactie op dit onderwerp van BounCe, maar blijkbaar is zijn kennis van hoe te reageren op deze site net zo bedroevend als het taalniveau waar hij zich aan ergert
+4/-0

 
9 maanden geleden
Daar zullen we het maar op houden dan zo lang hij het zelf niet uitlegt . Bedankt voor je uitleg.
+1/-0

9 maanden geleden
Luckassen moet gewoon een heel jaar spelen, dat is het beste voor hem.
+3/-3

 
9 maanden geleden
Eens, maar niet bij PSV ;)
+4/-1

9 maanden geleden
Goud 🏆! Beste nieuws tot nu toe van het weekend betreft onze mooie club! Met alle respect voor de persoon, maar onze Derrick is simpelweg te slecht voor de eerste 23 spelers....
+5/-2

 
9 maanden geleden
En nu Hendrix op laatste moment nog ff voor 8 miljoen slijten aan bologna, dan heeft John het prima gedaan😂👍!
+1/-4

 
9 maanden geleden
Ik verwacht niet dat die nog gaan komen. Voor de europeese uitwedstrijden zou ik het best nog verstandig vinden om met Rosario + Hendrix te spelen. Ze leveren weinig voetbal maar deden het tegenhouden in de CL wel prima.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Maar straks ook nog Affelay en Thomas, die daar ook kunnen staan, en minder kaarten (domme) pakken, en tevens betere voetballers zijn! Uhm, 7,5 K en strik erom👍
+1/-2

 
9 maanden geleden
Wanneer ... is straks ?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ach asjeblieft niet zeg. Wij moeten met Sporting strijden om de eerste plaats in de groep. Dan wil je toch een middenveld hebben dat kan voetballen, en niet alleen kan tegenhouden? Ik vind trouwens dat Hendrix tekort wordt gedaan. We wisten allemaal dat het geen briljante voetballer was en is, maar zeer zeker een nuttige speler. Dat Van Bommel twee van zulke types op het middenveld zit is Hendrix niet aan te rekenen.
+4/-2

 
9 maanden geleden
Ik ben dit volledig met je eens, eigenlijk nog liever hendrix op 6 dan Rosario... Hendrix grijpt in, is soms een rotzak, Rosario nooit! Maar 2 van deze... is te veel! Gewoon met een 6, punt naar achteren, en 2 spelers eromheen die box-box kunnen spelen! Maar... da’s het punt..... box:box spelers, na van Ginkel, hebben we niet meer!!!
+2/-1

9 maanden geleden
Over mogelijke miskopen gesproken. Weet iemand eigenlijk hoe het nu met Romero gaat. Speelt nu toch weer in zijn eigen omgeving dus daar kan het niet meer aan liggen.
Ik vrees echter met grote vreze dat dit de grootste miskoop van Brands wordt. Hopelijk heb ik ongelijk
+2/-2

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Romero doet het daar prima.
De club draait niet geweldig, maar hij onttrekt zich daar nog een beetje aan.
+1/-0

 
9 maanden geleden
4 wedstrijden, 1 goal, 2 gele kaarten....het gaat fantastisch.
+1/-1

 
9 maanden geleden
1 assist ook. En is ook bij nog een goal betrokken geweest.
Van alle aanvallers doet hij het daar het beste.
+1/-1

 
9 maanden geleden
De club draait kut, daar zou Messi in zijn èèntje nog weinig aan kunnen doen, dus wees ff geduldig, niet meteen sarcastisch paranegatief doen, zijn geen typefouten.
+2/-1

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett duitsland economie flitsphirips fox huur james klant musea nederland nikiforov overbevolking piroe seizoenskaart sparta sponsor sportscholen theaters trestena trump uswilly vaccin vhtlsaw