Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: ' Ik kon het wel uitspelen, maar op het laatst had ik teveel last'

1 september 2019 23:15

Steven Bergwijn werd in gesprek met Fox Sports gevraagd naar zijn blessure, omdat hij tegen Apollon Limasol ook al ontbrak vanwege een verrekking "Ik voelde vandaag ongeveer hetzelfde", aldus Bergwijn. "Het komt er langzaam in. Ik kon het wel uitspelen, maar op het laatst had ik teveel last. Dan moet je er gewoon uit gaan."

Of hij komende week met het Nederlands elftal op pad kan, durfde hij nog niet te zeggen. "Ik ga zo met de medische staf spreken en dan gaan we kijken hoe en wat", zo gaf hij aan. "Ik wil iedere wedstrijd spelen. Vooral met het Nederlands elftal, maar ik moet honderd procent fit zijn om te kunnen spelen."




Tags

bergwijn durfde fox limasol verrekking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje