Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Jamal Ourhris van Feyenoord naar PSV onderzocht door KNVB'

3 september 2019 12:36 - Twitter VarkenoordFan
Foto: Pro Shots

"Transfer Jamal Ourhris van Feyenoord naar PSV onderzocht door KNVB"; image source: Pro Shots

Volgens het Twitteraccount Varkenoordfan is PSV in conflict met Feyenoord over de 14-jarige Jamal Ourhris. De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap naar Eindhoven, maar de KNVB heeft een onderzoek ingesteld naar die overgang. Feyenoord zou al overeenkomsten met de middenvelder hebben, maar die zijn door PSV omzeild door hem aan te melden onder de naam Gonzaga. PSV zou het nu op willen lossen door geld te betalen.

Indien beide clubs niet tot een akkoord weten te komen, mag Ourhris tot januari niet in actie komen voor PSV. Ook mag hij momenteel niet trainen bij PSV, mag hij geen clubkleding dragen en mag hij geen foto's van PSV delen op social media. De middenvelder is inmiddels ook al verwijderd van de jeugdsite, waar hij deel uitmaakte van PSV onder 16.
Tags

feyenoord ourhris jamal knvb clubkleding foto gonzaga varkenoordfan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Lijkt me duidelijk dat dit opgelost moet worden op een manier die ook voor de speler zelf positief doorwerkt. Kom op, zeg. Het kan heus wel. Zoek niet naar strijd. Zoek naar oplossingen.
+5/-0

10 maanden geleden
Fraude plegen om een 14jarige?? Knap hoor PSV!..Als het überhaupt waar is.
+3/-4

10 maanden geleden
Omzeilen betekend tot dezelfde eindbestemming komen op een andere manier. Nu is dit niet omzeilen. Hoe kan je iemand een andere naam geven en dan verwachten dat contracten (als die er al waren) niet meer geldig zijn? Ik vind het heel vreemd klinken allemaal. Duidelijk is wel, dat die jongen dus zelf naar PSV wilde. Waarom heeft hij dan contracten met Feijenoord? En het jammere van het hele verhaal, het levert gezijk op voor 2 clubs, en als dat te lang duurt staat die jongen stil in zijn ontwikkeling, wat natuurlijk niet de bedoeling kan zijn.
+2/-1

10 maanden geleden
Wat wil die jongen (en zijn "gevolg";) zelf?? Overeenkomsten? Getekend ? Mondeling? Met een jongen van 14? Ach ja ,als 16 jarigen al stemrecht dreigen te krijgen en de halve wereld achter een 16 jarige CO2 ruiker met vlechtjes aanholt dan is een 14 jarige toch bijna volwassen:-)
+3/-2

 
10 maanden geleden
Wat heeft CO2 met PSV te maken? Je bent ergens gefrustreerd over?
+1/-2

10 maanden geleden
Als je al bewust aan een andere naam begint om iets te omzeilen mag je voor mijn part al Dader genoemdt worden, dus PSV mag mocht dit allemaal kloppen direct aan de oplossing meewerken en zich GRUWELIJK SCHAMEN !! PJD aantoe nog.
+4/-4

10 maanden geleden
Vooropgesteld een 14 jarige mag nog geen contract aangaan, dus is er een verbintenis door een of beide ouders aangegaan met Feyenoord lijkt het. De KNVB heeft een onderzoek ingesteld, en wat is daaruit gekomen?? Lijkt erop dat een ouder verder wil bij Feyenoord en de ander met PSV, in ieder geval jammer dat de jongen er tussen lijkt te zitten.
+3/-2

 
10 maanden geleden
Dat was ook mijn gedachte: Bij wet is het verboden dat een speler onder de 16 al een contract aangaat met een club. Dus als hij naar PSV wilt gaan, is hij normaal gesproken vrij om dat te doen.
+1/-0

10 maanden geleden
Sinds wanneer gaan we hier ook twitterberichten delen van fans en amateurvolgers? Heeft deze site zich verlaagd naar het niveau van soccernews!? Los van het feit of dit op waarheid bewust (als dat zo is moet PSV op de blaren zitten en niet meer verontwaardigd zijn als andere clubs bij ons voor jeugdspelers komen shoppen), zou ik toch graag een betrouwbare nieuwsbron zien op deze site. Doe eens navraag bij het ED, PSV en de KNVB.
+5/-1

 
10 maanden geleden
Idd , het moet niet gekker worden na Privé no ook nog dit.
+3/-1

 
10 maanden geleden
@Pacifico; Als je een 100% betrouwbare nieuwssite wilt, ga dan naar psv.nl nieuws. Dit is de enige PSV nieuws site, die 100% betrouwbaar is. Een bericht wat bij de KNVB of het ED nagevraagd is, heeft net zoveel waarheid als een bericht dat daar geen navraag heeft gehad.

Bovendien doet PSV nooit verontwaardigd als andere clubs hier komen shoppen, de enige die verontwaardigd zijn, zijn de forumleden hier. En die mogen hun goed of afkeuring hier juist uiten, daarvoor bestaat dit forum juist.
+2/-4

 
site-admin 10 maanden geleden
Begrijpelijke reactie, echter is dit juist doorgaans een zeer betrouwbaar Twitteraccount betreffende de jeugdopleiding en -spelers van Feyenoord.

Doorgaans zullen we ook zeker geen berichten puur op basis van een tweet gaan plaatsen als het niet afkomstig is van een van de bekende journalisten. Dat hebben we in deze situatie echter wel gedaan omdat Ourhris/Gonzaga inmiddels verwijderd is van de site van PSV. Tot voor kort stond hij in de selectie van PSV onder 16. Via Google kun je de betreffende links nog vinden, maar deze bestaan inmiddels niet meer als je er op klikt. Daarom hebben we in deze situatie het bericht wel geplaatst.
+3/-0

10 maanden geleden
Ik denk dat niemand behoefte heeft aan nieuws over dit gedoe met kinderen van 14 jaar. Ik vrees echter dat het bij makelaars en voetbalclubs een zeer serieus thema is om die kinderen zo snel mogelijk aan een makelaar en/of club te binden.
Die echte talentjes kunnen later veel geld op brengen, en daar komen dus allemaal roofdieren in schaapskleren op af. Hoewel sommige dat liever niet lezen is dat wel een belangrijk deel van de voetbal-wereld, ook al blijft die meestal verborgen of onderbelicht. Ik vind het plaatsen van dit artikel dus wel gegrond.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ook als het niet juist blijkt te zijn ?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Dat mensen vinden dat dit artikel niet geplaatst had moeten worden heeft er denk ik niet zoveel mee te maken dat ze willen wegkijken van de manier waarop de voetbalwereld werkt met geronsel, zaakwaarnemers e.d. Maar dat er geen bronvermelding is bij de tweet, dat een dergelijke best wel ernstige beschuldiging niet geverifieerd is, dat het niet door een betrouwbare dan wel bekende nieuwsbron wordt gebracht (nog steeds niet dus dat zegt wel iets), etc. Er staat zelfs letterlijk "hearing". Dus pure hearsay, oftewel gerucht.
+2/-0

10 maanden geleden
Eenzijdig beeld geschetst door een Twitteraccount. Voordat er ook maar 1 conclusie getrokken mag worden, eerst een compleet beeld incl. reactie van beide partijen en via een serieus medium gecommuniceerd graag.
Stel dat PSV het wil oplossen met een compensatie bedrag dan denk ik aan een paar duizend euro? Misschien wel minder. De relatie schade zal veel groter zijn
+2/-0

10 maanden geleden
Dus die jongen moet nu bij 2 clubs contributie betalen!
+3/-0

 
10 maanden geleden
Berry van Aerle deed dat slechts bij één club.
+1/-0

 
10 maanden geleden
En daarbij mag ie ach erm ook niet voetballen door beunhazerij van grote mensen/volwassenen, zouden zich diep moeten Schamen!!
+1/-0

10 maanden geleden
Kinderarbeid... is in 1874 via het Kinderwetje van Van Houten afgeschaft - hebben ze mij op school geleerd.
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg