Transparent
Inloggen
Sluiten

Armando Obispo: 'Natuurlijk is het een beetje een gekke gewaarwording'

12 september 2019 09:42

PSV treft zaterdag onder meer Armando Obispo, de aan Vitesse verhuurde verdediger. In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt hij vooruit op de wedstrijd. "Natuurlijk is het een beetje een gekke gewaarwording, na bijna een heel leven bij PSV. Ik heb nog altijd de droom om in Eindhoven door te breken, maar heb deze stap nu nodig", aldus Obispo. "Wekelijks spelen is heerlijk en ik wil deze kans grijpen. PSV is favoriet tegen ons, maar wij hebben een ploeg met de nodige ervaren spelers, waarmee we het elke tegenstander lastig kunnen maken."

De verdediger wilde dit seizoen op huurbasis zijn minuten in de Eredivisie maken. Hij koos daarbij voor Vitesse, een club die hem al een aantal jaar volgde. "Het is een ploeg die perfect bij mijn plan voor dit seizoen paste. Ik wil alles spelen", zo geeft hij aan. "Dan bedoel ik dat ik alle 34 wedstrijden in de eredivisie en in het bekertoernooi belangrijk wil zijn voor het team, mezelf wil ontwikkelen en daarna ga kijken waar ik sta. In de voorbereiding voelde ik al dat mijn kans zou komen en we hebben een mooie start gehad, die nog beter had kunnen zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando gekke gewaarwording eredivisie vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage