Transparent
Inloggen
Sluiten

Armando Obispo: 'Natuurlijk is het een beetje een gekke gewaarwording'

12 september 2019 09:42

PSV treft zaterdag onder meer Armando Obispo, de aan Vitesse verhuurde verdediger. In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt hij vooruit op de wedstrijd. "Natuurlijk is het een beetje een gekke gewaarwording, na bijna een heel leven bij PSV. Ik heb nog altijd de droom om in Eindhoven door te breken, maar heb deze stap nu nodig", aldus Obispo. "Wekelijks spelen is heerlijk en ik wil deze kans grijpen. PSV is favoriet tegen ons, maar wij hebben een ploeg met de nodige ervaren spelers, waarmee we het elke tegenstander lastig kunnen maken."

De verdediger wilde dit seizoen op huurbasis zijn minuten in de Eredivisie maken. Hij koos daarbij voor Vitesse, een club die hem al een aantal jaar volgde. "Het is een ploeg die perfect bij mijn plan voor dit seizoen paste. Ik wil alles spelen", zo geeft hij aan. "Dan bedoel ik dat ik alle 34 wedstrijden in de eredivisie en in het bekertoernooi belangrijk wil zijn voor het team, mezelf wil ontwikkelen en daarna ga kijken waar ik sta. In de voorbereiding voelde ik al dat mijn kans zou komen en we hebben een mooie start gehad, die nog beter had kunnen zijn."


Tags

obispo armando gekke gewaarwording eredivisie vitesse blikt breken verhuurde voorbereiding

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt apollo babel beek bergwijn blind bounce castellano depay drongelen dumfries flitsphirips hype inspraak jong koeman lissabon malen oranje paul pereiro puma religie roon sir tinus umbro veltman vhtlsaw willems