Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Contract Cody Gakpo verlengd tot 2023

12 september 2019 18:29 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Contract Cody Gakpo verlengd tot 2023; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat het contract van Cody Gakpo is verlengd tot 2023. De club wil de aanvaller belonen voor en investeren in de ontwikkeling van de zelf opgeleide aanvaller. De in Eindhoven geboren Gakpo speelt al sinds de F-jeugd voor PSV en had nog een contract tot 2022.

Voor Gakpo was het geen lastige keuze om zijn contract bij PSV te verlengen. "“Ik ben hartstikke blij dat ik opnieuw mijn handtekening onder een PSV-contract heb mogen zetten. Als Eindhovense jongen is het natuurlijk een droom om het eerste elftal te halen", aldus Gakpo. "De afgelopen jaren heb ik me daar stapsgewijs naar toe kunnen voetballen. Via Jong PSV, trainingen bij het eerste, een vaste plek in de selectie en af en toe minuten tot de situatie zoals die nu is. Ik voel me fijn hier in mijn eigen stad."

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo jong stapsgewijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Gefeliciteerd Cody.
+1/-0

9 maanden geleden
Geweldig! Tot het seizoen 2023-24 kan PSV kiezen uit 7 geweldige voetballers om van te smullen! Ajax is nu even blikvanger maar wij komen er op volle snelheid overheen de komende jaren..
+1/-0

9 maanden geleden
Gefeliciteerd Cody, ik vind dat je het nog niet verdient hebt, je had ook nog 3 jaar over, maar ik zie wel ergens potentieel in je, dus ik hoop dat je dat ook daadwerkelijk waar gaat maken. Wel vind ik dat hij minder talent laat zien dan Malen vorig jaar, die was / is volgens mij wel beter en een hogere eindstreep. Aan Cody om mijn ongelijk te bewijzen :).
+2/-5

 
9 maanden geleden
Wat neerbuigend Hawks. Een van de grootste talenten van deze generatie.
+5/-1

 
9 maanden geleden
Ik snap dat niet iedereen in eerste gedachte goed vind wat ik schrijf. En ja, ik ben het helemaal met je eens, een groot Talent. Maar jij vind dat hij al zoveel goals / asists / consistentie / zonder fouten heeft gespeeld in de stuk of 8 wedstrijden die hij als invaller en enkele als basisspeler heeft gespeeld dat hij het verdient om buiten een 3 jarig contract, er nu een 4e bij te krijgen? Daar mag iedereen een mening over hebben, en ik vind dat dat niet terecht is. Ik hoop wel dat hij het gaat laten zien, en dat hij het dan wel waard is. En begrijp me goed, als hij het waard is, dan mag hij best nog wat contractverbeteringen krijgen hoor. Luuk de Jong, Memphis, Wijnaldum, die toonden het aan, bleven nog een jaartje voor een riant extraatje. Cody is nog lang niet op dat punt hoor. Ik verwacht ook niet dat hij daar dit jaar op komt. Dat hij gaat leren en beter wordt, dat weet ik wel haast zeker (blessures daargelaten), maar op zijn plek komt dalijk gewoon Bruma te staan hoor.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik snap je post, en je hebt ook best een punt.
Maar in de huidige rare voetbal-markt moeten TD's al reageren op situaties die nog gaan komen. Gakpo is een groot talent, en nu verlengen is waarschijnlijk goedkoper dan over twee jaar.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Vorig jaar is hij nog verlengd, Nu weer, volgend jaar waarschijnlijk niet, maar het jaar daarna, mits hij blijft, zeker wel. Ik zou dus dit jaar niet extra geld uitgetrokken hebben, maar dit volgend jaar gedaan hebben, als hij zijn belofte waar maakt.
+1/-0

 
Wakkur2019 (geschorst)
9 maanden geleden
En daarom maakte Gakpo tegen Duitsland zijn debuut voor Oranje? Het moge duidelijk zijn dat mensen als Koeman en van Bommel wel degelijk voor Malen kiezen en (nog) niet Gakpo
+1/-0

 
9 maanden geleden
Kan aan mij liggen maar Cody speelt in Jong Oranje en heeft afgelopen week het trainingskamp verlaten omdat hij ziek was ???
+1/-0

9 maanden geleden
Nu ook obispo,rigo, en misschien mauro nog ?
+1/-0

9 maanden geleden
Kijk, zo zien we het graag. Steeds meer eigen jeugd breekt door. Leuk voor de supporters en leuk voor de portemonnee van de club.
+1/-0

 
9 maanden geleden
De lange termijn visie wordt nu in PSV-1 zichtbaar.
Zoiets wordt vanaf de grond opgebouwd en dan zijn er nog mensen tegen de jeugdopleiding en jong-PSV, maar nu worden de eindresultaten ook zichtbaar.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Precies @woutererik. Dit proces is al een aantal jaar aan de gang, waar nu de vruchten van geplukt worden. Ik denk dat het een geweldige zet was om Langeler Hoofd JO te maken destijds.
+1/-0

 
9 maanden geleden
@Pvh25. Ik kan me nog goed herinneren dat 10 a 15 jaar gelden Jan Reker op PSV-TV een verhaal vertelde hoe PSV de opleiding ging veranderen, echt gericht op het opleiden van spelers. Ik vond het meteen een goed plan.
Een paar jaar later kwam Johan Cruyff met zijn plan, en was overal te horen hoe geweldig zijn plan was. Maar het was eigenlijk hetzelfde plan als Jan Reker al verteld had, en ook bij Feyenoord al werd toegepast.
Ik heb me altijd wat verbaast in het grote verschil in berichtgeving over de jeugd-opleidingen. Maar ik vind het mooi te zien dat in PSV-1 en financieel het plan nu echt geslaagd is.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ah, Jan Reker heeft het wiel uitgevonden ;-) Zeg het niet graag maar Ajax steunt natuurlijk al veel langer op hun opleiding dan de laatste 10 a 15 jaar en hebben daar veel resultaat mee geboekt. De revolutie destijds ging vooral om het inpassen van oud-spelers i.p.v. docenten en bestuurders zonder voetbalachtergrond in zowel jeugdopleiding als directie en bestuur. Overigens waren er ook veel tegenstanders van de plannen. Juist daarom was het daar zo'n puinhoop. En pas jaren na Jan Reker is PSV zich ook echt op de jeugd en de lange termijn gaan focussen waarvan de vruchten nu worden geplukt. Dacht zelfs dat Brands pas de eerste was die woorden ook in daden heeft omgezet nadat PSV aan de afgrond stond.
+1/-0

 
9 maanden geleden
De andere houding tav de jeugd is veel eerder ingezet,
maar resulaten en gebouwen werden pas later zichtbaar.
+1/-0

9 maanden geleden
Mooi! Vraag me ooit wel af waarom deze verlengingen altijd precies komen op het moment dat onze talenten net doorgebroken zijn. Lijkt me qua onderhandeling voor PSV niet altijd het meest handige moment.
+1/-0

9 maanden geleden
Ander onderwerp: hebben er meer mensen problemen met het opwaarderen van de betaalkaart. Het is blijkbaar door PSV aan een andere organisatie gegeven, waar je je opnieuw moet registreren. Daar is een storing waardoor het niet lukt. Dat wordt dorst lijden morgen regen Vitesse.
+1/-1


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump vaals woordje zorg