Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin de Haas: 'Fantastisch om trainingskamp in Verbier mee te maken'

13 september 2019 03:24 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Justin de Haas: "Fantastisch om trainingskamp in Verbier mee te maken"; image source: Pro Shots

Justin de Haas kwam afgelopen zomer over van AZ. De verdediger van Jong PSV geeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad aan dat hij nog volop dingen kan verbeteren. "Ik ben best lang en probeer zo wendbaar mogelijk te worden", aldus De Haas. "Centraal in de verdediging kom ik denk ik goed tot mijn recht en op dit positie wil ik me ook graag richten. Verder is het vooral ervaring op doen."

De Haas gaat verder: "Dat je dat op je negentiende in de Keuken Kampioen Divisie mag doen is ontzettend mooi. Ook ik kan alleen maar zeggen dat je hier ontzettend veel van leert. Veel meer dan bijvoorbeeld bij wedstrijden tegen louter leeftijdsgenoten. Tegen MVVV speelde ik tegen Anthony van den Hurk en dan merk je dat oudere spelers slimmer zijn en vaak lastiger te bespelen. Daar word je dus beter van."

In de voorbereiding van het seizoen mocht de verdediger met de A-selectie op trainingskamp naar Verbier in Zwitserland. "Het was een doel voor me en het was fantastisch om mee te maken", zo geeft hij aan. "Naast alle nieuwe voetbalimpulsen was het mooi om te ervaren hoe de spelers van PSV 1 ons opnamen in de groep. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik erbij hing en kreeg ook kansen in de oefenwedstrijden."


Tags

haas trainingskamp verbier anthony hurk jong mvvv zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Prima gozer, laat maar zien wat je waard bent. Volgend jaar de concurrentie aan gaan met obispo
+2/-0

9 maanden geleden
Hee moderator hoe vaak moet ik nog mijn cookies instellen op deze super irritant!
+1/-2


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump vaals woordje zorg