Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV vandaag precies ??n jaar ongeslagen in uitwedstrijden voor competitie

5 februari 2003 21:31

Verslaggever: RvW

PSV is aan een bijzondere reeks bezig in de competitie. De Eindhovenaren zijn vandaag precies ??n jaar ongeslagen in uitwedstrijden voor de competitie. De laatste nederlaag in een uitwedstrijd voor de competitie viel op dinsdag 5 februari 2002 tegen RKC Waalwijk. In een tumultueus duel dat voor 20 minuten gestaakt werd wegens het gooien van golfballen, verloor PSV met 2-1. Toevalligerwijs staat aanstaande zaterdag opnieuw de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma. De uitwedstrijd in Waalwijk bleek in competitieverband de enige nederlaag van PSV in 2002. In Europees verband deed PSV het in datzelfde jaar zelfs nog beter. De laatste uitnederlaag van PSV in Europees verband dateert van 22 november 2001. Het Griekse POAK won in Saloniki met 3-2. Van Leeds United werd in februari gewonnen en tegen zowel Feyenoord, AJ Auxerre, Borussia Dortmund als Arsenal werd op verplaatsing gelijkgespeeld.

Meer op




Tags

rkc arsenal auxerre dortmund feyenoord golfballen leeds poak saloniki toevalligerwijs tumultueus uitnederlaag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte