Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen Speler van de Week in Telegraaf en VI

16 september 2019 10:44

Met zijn vijf treffers is Donyell Malen door zowel Voetbal International als De Telegraaf uitgeroepen tot beste speler van afgelopen weekend. De spits van PSV kreeg in VI met een 10 de maximale score. Het was voor het eerst in bijna negen jaar dat een speler die beoordeling krijgt. Malen is in het algemeen klassement met een zesde plaats ook de beste PSV'er. Op een vijfde plek staat de door PSV verhuurde Mauro Júnior.

Ook in De Telegraaf kreeg Malen de hoogste beoordeling van alle spelers. Omdat er altijd puntjes zijn die beter kunnen kreeg de spits van PSV echter een 8,5. Malen krijgt in het Algemeen Dagblad met een 9 een betere beoordeling. Reza Ghoochannejhad is met een 10 echter de beste volgens het AD. Hij maakte als invaller vier doelpunten. De Iraanse spits van PEC Zwolle kreeg in De Telegraaf geen beoordeling omdat hij te kort had gespeeld.

Logischerwijs staat Malen bij alle drie de media in het Elftal van de Week. Ook Timo Baumgartl heeft daarin drie keer een plekje weten te veroveren. De Duitser kreeg bij zowel VI als De Telegraaf een 7 en in het AD een 8 voor zijn wedstrijd. Dat cijfer kreeg Mohammed Ihattaren in zowel het AD als bij VI, zodat hij twee keer in het Elftal van de Week staat.


Discussieer mee op de forums


Tags

malen baumgartl ghoochannejhad ihattaren junior klassement mauro mohammed pec reza timo verhuurde zwolle

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

abortus afellay balletjes berghuis bommel castellano dom enzovoorts eredivisie feyenoord flitsphirips guti hendrix ibi kwestie lato lindsaywilson paul rosario ruiter sadilek sir thomas tinus unnerstall utrecht verdediging vhtlsaw viergever zoet