Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit in Amsterdam

16 september 2019 21:53
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit in Amsterdam; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft de competitietopper tegen Jong Ajax niet weten te winnen. De ploeg van Peter Uneken ging in Amsterdam met 2-0 onderuit. Binnen enkele minuten stond Jong PSV al achter, terwijl in de laatste minuut ook nog een tweede tegentreffer volgde. Robbin Ruiter stond bij Jong PSV in het doel, terwijl de ploeg met tien man eindigde. Met al drie wissels die gedaan waren, viel Amar Catic geblesseerd uit.

Volgende week maandag speelt Jong PSV opnieuw. Cambuur is dan op PSV Campus De Herdgang de tegenstander. Na zes gespeelde wedstrijden staat de ploeg op een achttiende plaats.


Tags

jong amar cambuur catic herdgang ruiter uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden (gewijzigd)
Competitietopper? Op basis van wat? Niet de positie op de ranglijst iig.
+2/-3

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Ja precies welke topper ? Waarschijnlijk is dit stukje gekopieerd van VP .
+2/-4

 
11 maanden geleden
PSV Ajax is altijd een topper!!
+2/-0

 
11 maanden geleden
Dat meen ik ook, en iemand gezien waar Ajax mee aantrad? De jup is ter voorbereiding van spelers, uitslag is dus van minder belang, het word nooit een echt team, meer het bekijken van individuele talent.
+3/-1

11 maanden geleden
Weer zwak begonnen en binnen 5 minuten achterkomen met 1-0.Wordt het niet eens tijd dat er bij JPSV ook op verdedigers wordt gescout.
+1/-0

11 maanden geleden
Er is werk aan de winkel, waar blijft Ruud van Nistelrooij?
+1/-1

11 maanden geleden
Natuurlijk altijd een topper op papier en zeker voor de eer onder de jeugdteams in de Keukenkampioendivisie. Toch is dit óók mooi. De rijpe jongens zijn net overgeheveld naar de A-selectie en nu kunnen anderen weer opstaan. Dan is een verliespartijtje en een bijzondere situatie (10 man) alleen maar goed voor de ervaring. Met de middelen die Jong PSV heeft doen ze het bijzonder goed. Nu al zijn de contouren van nieuwe parels te zien: Ledezma, en daar achter rechtsback Shurandy Sambo, gaan het goed doen.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

authentic baumgartl besmettingen bok bommel bottas bruma doan dumfries eredivisie gakpo guti hamilton hendrix ihattaren jong lammers madueke malen mauro obispo paniek ploegsma romero rosario sadilek schmidt titel unnerstall var