Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix: 'Ik moet daar gewoon blijven staan'

19 september 2019 23:14

In gesprek met RTL was Jorrit Hendrix gematigd tevreden met de overwinning tegen Sporting. "We hebben het onszelf op sommige momenten moeilijk gemaakt", aldus Hendrix. "Zij scoren net voor rust 2-1 en dan ga je met een ander gevoel de kleedkamer in. Dan scoor je net zoals tegen Vitesse snel na rust en kom je op een marge van twee. We gaan daarna te naief en te frivool voetballen. We hadden veel te vaak balverlies en dan moet je er steeds achteraan."

Hendrix ging verder: "Zij voelen dat ook. Ze scoren een goede goal en kregen daarvoor ook een paar mogelijkheden. Op krachtlust en strijd hebben we op het laatst de overwinning binnen gehaald."

De middenvelder gaf vlak voor rust een strafschop weg waaruit de aansluitingstreffer viel. "Ik zag hem uit mijn rug lopen. Ik deed een uiterste poging om de bal te spelen", zo gaf hij aan. "Ik heb hem voor mijn gevoel helemaal niet geraakt. Ik moet daar gewoon blijven staan. Timo stond ook nog in mijn rug."




Tags

hendrix achteraan balverlies frivool gematigd krachtlust naief poging scoor sporting uiterste vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje