Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Ik ben trots, maar jammer van de uitslag'

22 september 2019 21:21
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren: "Ik ben trots, maar jammer van de uitslag"; image source: Pro Shots

Mohamed Ihattaren vond in gesprek met Fox Sports dat hij terug kon kijken op een goede wedstrijd. "Het was mijn eerste topper. Voor mezelf heb ik lekker gespeeld", aldus Ihattaren. "Ik ben trots, maar jammer van de uitslag."

De middenvelder had geen last van extra spanning. "Gewoon gezonde spanning", zo gaf hij aan. "Ik heb altijd zin om tegen Ajax te spelen. Ook in jeugdelftallen wil je gewoon de beste zijn. Dat probeerde ik vandaag en ik denk dat het wel lekker ging."

Ihattaren gaf ook aan geen moeite te hebben om zoveel wedstrijden in korte tijd te spelen. "Ik verzorg mezelf elke dag, zowel op de club als daarbuiten. Ik slaap goed. Ik voel me gewoon goed en ben topfit", zei hij daarover. Bovendien vond hij dat zijn jonge leeftijd geen rol mag spelen. "Als je wordt neergezet door de trainer moet je er gewoon staan. Leeftijd maakt dan niets uit."




Tags

ihattaren daarbuiten fox topfit topper verzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage