Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Ik stond in de spits om een goed resultaat te halen en dat is wel gelukt'

22 september 2019 21:34

Cody Gakpo vond het lastig om tegen Ajax in te vallen. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Je moet meteen mee met het niveau, maar ik denk dat het vandaag wel aardig gelukt is", aldus Gakpo. "Ik stond vandaag wat dieper in de spits. Allemaal om een resultaat te halen en dat is denk ik wel gelukt."

De aanvaller was niet verbaasd dat hij in de spits moest staan. "We stonden achter en dan weet je dat de trainer iets wil veranderen, zodat we meer aanvallende impulsen hebben. Dan kan ik ook verwachten dat er geschoven wordt", zo gaf hij aan. "Het was een goed balletje van mij. Als Malen een op een komt, zit hij bijna altijd."

Gakpo vond dat PSV uiteindelijk tevreden kon zijn met het resultaat. "Je wil natuurlijk winnen, maar als je halverwege de tweede helft achterkomt en dan nog gelijk maakt, moet je weten dat je sowieso al een resultaat hebt bereikt", zei hij daarover. "Stiekem zoek je dan toch nog even naar die kansjes, maar die kwamen helaas niet uit."




Tags

gakpo cody achterkomt balletje fox kansjes malen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje