Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'In de tweede helft was het zo nonchalant'

25 september 2019 23:14

Mark van Bommel was in gesprek met Fox Sports niet te spreken over het spel van zijn ploeg na rust. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "De eerste helft was nog heel goed van ons. We waren heel dominant. Alles stond heel dicht bij elkaar, waardoor je heel snel de bal weer terugkreeg", aldus Van Bommel. "In de tweede helft was het zo nonchalant. Zo onnodig veel balverlies en ballen over de zijlijn trappen, waardoor de ruimtes steeds groter werden. Je voetbalde met een zak aardappelen op je rug. De 2-2 hing meer in de lucht dan de 3-1."

De trainer van PSV kreeg de opmerking van Hans Kraaij jr. dat hij het niet eens was dat PSV in de eerste helft goed speelde. "Zij hebben alleen een vrije trap van dertig meter op goal geschoten. Voor de rest hadden we totale controle en zag het er heel goed uit", zo gaf hij aan. "De momenten dat we aan het voetballen waren, de rust en de dominantie op de helft van de tegenstander. Volgens mij hadden we ook heel veel balbezit."

Van Bommel was zeer tevreden over het spel van Ritsu Doan. "Ik vond hem heel erg goed. Hij was vast aan de bal en doet wat hij moet doen. Je ziet dat hij gewoon een heel goede voetballer is", zei hij daarover. "Ook Schwaab heeft het goed gedaan. Dat is het mooie dat je deze spelers er in kan zetten en zij spelen zoals het hoort."




Tags

bommel nonchalant fox aardappelen balverlies doan dominant dominantie hans kraaij lucht schwaab terugkreeg voetbalde zak zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage