Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - PSV

8 februari 2003 10:40

Verslaggever: RvW

PSV begint vanavond om 19.30 uur aan de competitiewedstrijd in Waalwijk tegen RKC. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Luinge. PSV heeft iets goed te maken tegen RKC want vorig jaar verloor PSV daar haar enige wedstrijd in de historie van RKC Waalwijk. Daarvoor kende PSV relatief weinig problemen tegen de ploeg uit Waalwijk. Die nederlaag op 5 februari vorig jaar was de laatste uitnederlaag in de competitie. Sindsdien is PSV dus al een jaar ongeslagen in uitwedstrijden. Met een vierde plaats doet de ploeg van Martin Jol het in de competitie dit seizoen meer dan uitstekend. Het wordt dan ook zeker geen walk-over voor PSV. Bij winst kan PSV zondagmiddag gerust achterover leunen om te zien of Feyenoord in Amsterdam al dan niet voor een stunt kan gaan zorgen.

Tweede keeper Kooiman, Arnold Bruggink en Ji-sung Park zijn toegevoegd aan de selectie voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Zij zullen alleen op de bank starten. Ji-sung Park maakt mogelijk vanavond zijn offici?le debuut in het shirt van PSV. Leandro is op de weg terug. Bogelund, Hofland en Marquinho zijn nog steeds aan het revalideren. In de opstelling worden nauwelijks wijzigingen verwacht ten opzichte van de vorige weken. Dat betekent dus met Bouma in het centrum van de verdediging.

Vermoedelijke opstelling: Waterreus, Ooijer, Faber, Bouma, Heintze, Rommedahl, Van Bommel, Vogel, Robben, Vennegoor of Hesselink en Kezman.

In de ploeg van Martin Jol ontbreken Van Dijk en Redan en is het meespelen van het jonge talent Molhoek twijfelachtig.

Meer op




Tags

rkc bouma jol park sung voorbeschouwing achterover arnold bogelund bommel bruggink dijk faber feyenoord heintze hesselink historie hofland kezman kooiman leandro leunen luinge marquinho molhoek ooijer redan robben rommedahl twijfelachtig uitnederlaag vennegoor vogel walk waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage