Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Ik ben gewoon blij dat ik weer de eerste mocht maken'

4 oktober 2019 00:17

In gesprek met Fox Sports was Pablo Rosario het eens dat de wedstrijd verliep zoals PSV voor ogen had. "We wisten wat we moesten doen en dat lukte in de eerste helft aardig op wat momenten", aldus Rosario. "We maken drie goede goals en gaan met 0-3 de rust in. In de tweede helft wordt het ietsjes minder en zakt de concentratie weg. Dat mag niet gebeuren, maar het gebeurt. Uiteindelijk moeten we het zakelijk uitspelen en dat doen we."

De middenvelder vond het niet logisch dat de concentratie weg zakte, omdat PSV al met 0-3 voorstond. "Het is niet logisch, maar het gebeurt. Je moet dan goed bij jezelf te rade gaan wat er moet gebeuren", zo gaf hij aan. "Dat is gewoon zakelijk zijn en de discipline goed uitvoeren. Uiteindelijk win je hier met 1-4."

Rosario opende nu voor de derde wedstrijd op rij de score. "Ik ben er blij mee", zei hij daarover. "Ik ben gewoon blij dat ik weer de eerste mocht maken. Uiteindelijk is het de opstap naar weer een mooie overwinning. Dat was het belangrijkste vandaag."




Tags

rosario concentratie discipline fox ietsjes opstap voorstond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage