Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het is gewoon een mooie overwinning'

4 oktober 2019 00:23

Mark van Bommel was na afloop in gesprek met Fox Sports tevreden over de wedstrijd "Het is gewoon een mooie overwinning. Als je hier met 1-4 wint in Rosenborg, de tweede wedstrijd die je wint in Europa, is dat gewoon goed", aldus Van Bommel. "Het is mooi dat je met rust al met 0-3 voorstaat, maar dan is het de vraag hoe je uit de kleedkamer komt. Dat geef ik de jongens wel vaak mee. De eerste helft is vaak niet hetzelfde als de tweede helft."

De trainer van PSV ging verder: "Die andere ploeg komt dan anders uit de kleedkamer. Zij hebben met elkaar gesproken. Krijgen misschien een wissel, maar dat hebben zij nu niet gedaan. Dan is het even moeilijk, omdat je in de wedstrijd blijft. Het zijn nu gedeeltes in wedstrijden die we langer en beter onder controle moeten hebben op de manier hoe wij dat in de eerste helft gedaan hebben."




Tags

bommel fox gedeeltes rosenborg voorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje