Transparent
Inloggen
Sluiten

Robbin Ruiter: 'Als je uit met 1-4 wint van Rosenborg, mag je dik tevreden zijn'

4 oktober 2019 00:35

Robbin Ruiter keek in gesprek met Fox Sports met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd. "De tegengoal is natuurlijk hartstikke jammer, het liefst had ik de nul gehouden. Maar als je uit met 1-4 wint van Rosenborg, mag je dik tevreden zijn", aldus Ruiter. "Als we in de tweede helft hadden gespeeld zoals in de eerste helft was het een grotere uitslag geworden. Zij gingen alleen wat opportunistischer spelen, terwijl wij wat minder speelden. Uiteindelijk is 1-4 een prima uitslag."

De doelman had er al rekening mee gehouden dat hij ging spelen. "Iedereen heeft wel gezien dat Jeroen afgelopen zondag wat last had", zo gaf hij aan. "In de warming-up bleek echter pas dat het niet ging. Dan ga je zo snel mogelijk een korte warming-up voor jezelf doen. Het is niet de ideale voorbereiding, maar uiteindelijk is het voor mij prima gegaan. Ik vond mezelf in de tweede helft nog wat slordig aan de voeten om toch kritisch te blijven, maar uiteindelijk gaat het er om dat je de ballen tegen houdt en dat is volgens mij prima gegaan."




Tags

ruiter rosenborg fox opportunistischer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage