Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bruma keert terug in selectie Portugal'

4 oktober 2019 10:57 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Bruma keert terug in selectie Portugal"; image source: Pro Shots

Bruma maakt weer deel uit van de selectie van Portugal. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap naar PSV, omdat hij weer in beeld wilde komen bij het nationale elftal van Portugal en heeft dat ruim drie maanden na zijn komst alweer voor elkaar weten te krijgen. Portugal speelt deze maand EK-kwalificatiewedstrijden tegen Luxemburg en Oekraïne.

Bruma speelde tot nu toe zeven interlands, waarin hij één doelpunt wist te maken. Zijn laatste interland speelde hij 20 november 2018 tegen Polen.

Meer op Eindhovens Dagblad


Tags

portugal bruma luxemburg oekraine polen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Goede ontwikkeling. Ik heb op dit moment gemengde gevoelens bij zijn prestaties. Enerzijds zorgt hij vaak voor veel dreiging (zie bijv. wedstrijd tegen Ajax). Anderzijds scoort hij ook veel wedstrijden een onvoldoende. Van de 4 cojboys is hij het grootste twijfelgeval. De laatste wedstrijden wordt hij vervangen door Doan en ik denk dat hij moet oppassen dat deze vervanging niet permanent gaat zijn. Doan doet het namelijk al een paar wedstrijden prima.
+5/-1

 
9 maanden geleden
Ik ben het eens met jouw post. Bruma heeft veel acties, en rent en vliegt een beetje. Maar dat zorgt ook voor onrust bij de tegenstander.
Doan lijkt me een voetballer die er zeer goed zijn hoofd bij houd en echt zijn taak uit voert. Voor europeese wedstrijden kan ik me goed voorstellen dat Van Bommel dan Doan op stelt.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Als je een brede selectie fit wilt houden moeten ze allen speelminuten maken . Mark is hierin goed bezig. Veel wedstrijden de komende tijd en belangrijk de EL. Bruma permanent vervangen is zeker niet slim. Ik denk dat hij meer in huis heeft dat hij tot nu toe heeft laten zien , een hele slimme speler.
+2/-0

9 maanden geleden
Lijkt op Mertens, is een thuisvoetballer.
+1/-1

9 maanden geleden
Word wel een zekerheidje , let maar op.
+3/-0

9 maanden geleden
Het is vaak dreigend wat hij laat zien, maar wel grillig. Overall doet hij het niet onaardig maar voor mij zit de crux hem in het transferbedrag. Is deze speler echt een investering van bijna 15 miljoen waard als hij vervolgens geen vaste basisplaats kan veroveren?

Ter vergelijking: Doan speelde in zijn eerste basisplaats tegen groningen niet geweldig, maar in de 2 wedstrijden daarna deed hij het steeds beter. En heeft de helft gekost.

Gelukkig is het nog vroeg in het seizoen dus heeft hij nog alle kans om te laten zien wat hij kan. Vooralsnog ben ik iig nog niet overtuigd. Wellicht dat deze oproep voor het nationale elftal hem een boost kan geven.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ik vind bijna 15 miljoen ook een behoorlijk bedrag. Maar ze hebben hem al lang op de rader, dus ze zullen wel doorgroei-mogelijkheden zien.
+3/-0

9 maanden geleden
Allereerst hartstikke mooi nieuws voor deze jongen en zeker ook PSV. Een jongen die het nooit van zijn aanvallende cijfers moest hebben. Erg benieuwd of hij stappen gaat maken wat zal moeten om ooit winst op hem te maken
+1/-2

 
9 maanden geleden
U schrijft hem wel erg snel af Tony en wil al winst maken . Zullen we eerst niet eens even afwachten wat hij allemaal in huis heeft en laten voetballen ? Morgen beginnen we
pas aan de 9e speeldag van de 34 !!!!! De strijd om de KNVB beker moet nog beginnen , niet overdrijven svp .
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik schrijf niks af maar vraag me wel af of zijn curve de weg omhoog zal vinden.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik zie Bruma meer als concurrent van Gakpho en Gakpho vind ik beter omdat zijn voorzet zo goed is. Doan vind ik meer een aanvallende middenvelder dan een buitenspeler. Overigens vind ik Doan het beter doen dan verwacht en daarvan kunnen we wel zeggen dat hij een vaste basisspeler zal gaan worden. Bij Bruma heb ik gewoon meer twijfels.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.006 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg