Transparent
Inloggen
Sluiten

Dumfries, Bergwijn en Malen in selectie Oranje, Zoet vanwege blessure niet geselecteerd

4 oktober 2019 12:01 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Dumfries, Bergwijn en Malen in selectie Oranje, Zoet vanwege blessure niet geselecteerd; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman heeft drie spelers van PSV geselecteerd voor de EK-kwalificatiewedstrijden van Oranje tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland. Denzel Dumfries, Steven Bergwijn en Donyell Malen zullen zich maandag in Zeist gaan melden. Vanwege een blessure heeft Jeroen Zoet zich afgemeld.

Oranje speelt op donderdag 10 oktober in Rotterdam tegen Noord-Ierland, terwijl op zondag 13 oktober in en tegen Wit-Rusland gespeeld gaat worden.


Discussieer mee op de forums


Tags

oranje bergwijn dumfries malen zoet ierland rusland jeroen koeman kwalificatiewedstrijden zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Ik krijg de indruk dat Bergwijn de laatste weken wat beter om zich heen kijkt als hij de bal heeft ontvangen. Is iemand anders dat ook opgevallen ?
 
3 weken geleden (gewijzigd)
Die indruk heb ik ook. Gaf hij zelf trouwens ook wel aan in een interview deze week. Hij vind het teambelang belangrijker , de goals komen vanzelf wel aldus Steven.
 
3 weken geleden
Dank voor je reactie,
Ik zag hem in de Europaleague een bal heel mooi aannemen en doorgeven, wat blijk gaf van veel overzicht. Dat had ik, op die manier, nog niet bij hem gezien.
Misschien heeft de tijdelijke nr-10 plek hem aan het denken gezet,

Laatste nieuws
Tagcloud

abortus afellay balletjes berghuis bommel castellano dom enzovoorts eredivisie feyenoord flitsphirips guti hendrix ibi kwestie lato lindsaywilson paul rosario ruiter sadilek sir thomas tinus unnerstall utrecht verdediging vhtlsaw viergever zoet