Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Dit is voor jou Mo!'

6 oktober 2019 20:05

In gesprek met Fox Sports was Steven Bergwijn duidelijk aan wie de winst tegen VVV Venlo werd opgedragen. "Ik werd wakker en toen zag ik het berichtje in de groepsapp. Het is heel vervelend voor Mo en niet te beschrijven", aldus Bergwijn. "We kregen een appje van Mart en toen we hier op de club kwamen hebben we er over gesproken. Voetbal is natuurlijk niet alles en deze wedstrijd moesten we voor Mo spelen. Als zoiets gebeurt is voetbal niet interessant."

De aanvaller opende de score in het duel. "Ik heb al een tijd niet gescoord. Wel assists gegeven, maar goals maken is toch lekkerder. Ik ben blij dat ik vandaag weer een goal heb kunnen maken", zo gaf hij aan. "Ik zag de ruimte en dacht gewoon aan de actie inzetten. Die M was voor Mo. Ik kus hem altijd als ik hem zie, dus nogmaals: dit is voor jou Mo!"




Tags

bergwijn appje beschrijven fox groepsapp kus lekkerder vvv wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje