Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Wij zijn er voor Mo en hij weet dat we er altijd zullen zijn'

6 oktober 2019 20:14

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het nieuws van het overlijden van de vader van Mohamed Ihattaren hard was aangekomen in de spelersgroep. "We wisten natuurlijk dat hij ziek was, maar dit was even schrikken", aldus Dumfries. "Veel steunbetuigingen naar Mootje en zijn familie. Het is natuurlijk een heel moeilijke situatie. Zo jong en zijn vader al verloren. Wij zijn er voor Mo en hij weet dat we er altijd zullen zijn."

De winst tegen VVV was dan ook zeker voor Ihattaren. "Hij is een fantastische gozer. Een goede jongen. Het is echt verschrikkelijk wat er is gebeurd", zo gaf hij aan. "Het gevoel heerst ook echt in de groep omdat je hem het allerbeste toewenst. Het is een heel verschrikkelijke situatie."

Het bleef op het veld ook heel lang spannend. "Qua stand wel", zei de rechtsback daarover. "In de eerste helft was het veldspel al goed. We lieten het balletje lopen. Het tempo kon wellicht iets omhoog, maar het was het kapot spelen van de tegenstander. Zij stonden heel laag en zakten in. Dat maakt het altijd wat lastiger, maar ik vind dat we dat goed hebben gedaan."


Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries ihattaren aangekomen balletje fox jong schrikken steunbetuigingen toewenst verschrikkelijke vvv zakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg