Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Wij zijn er voor Mo en hij weet dat we er altijd zullen zijn'

6 oktober 2019 20:14

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het nieuws van het overlijden van de vader van Mohamed Ihattaren hard was aangekomen in de spelersgroep. "We wisten natuurlijk dat hij ziek was, maar dit was even schrikken", aldus Dumfries. "Veel steunbetuigingen naar Mootje en zijn familie. Het is natuurlijk een heel moeilijke situatie. Zo jong en zijn vader al verloren. Wij zijn er voor Mo en hij weet dat we er altijd zullen zijn."

De winst tegen VVV was dan ook zeker voor Ihattaren. "Hij is een fantastische gozer. Een goede jongen. Het is echt verschrikkelijk wat er is gebeurd", zo gaf hij aan. "Het gevoel heerst ook echt in de groep omdat je hem het allerbeste toewenst. Het is een heel verschrikkelijke situatie."

Het bleef op het veld ook heel lang spannend. "Qua stand wel", zei de rechtsback daarover. "In de eerste helft was het veldspel al goed. We lieten het balletje lopen. Het tempo kon wellicht iets omhoog, maar het was het kapot spelen van de tegenstander. Zij stonden heel laag en zakten in. Dat maakt het altijd wat lastiger, maar ik vind dat we dat goed hebben gedaan."


Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries ihattaren aangekomen allerbeste balletje fox jong schrikken steunbetuigingen toewenst verschrikkelijk verschrikkelijke vvv zakten

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

abortus afellay balletjes berghuis bommel castellano dom enzovoorts eredivisie feyenoord flitsphirips guti hendrix ibi kwestie lato lindsaywilson paul rosario ruiter sadilek sir thomas tinus unnerstall utrecht verdediging vhtlsaw viergever zoet