Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Thomas: 'Het was fantastisch hoe de fans reageerden toen ik er in kwam'

6 oktober 2019 20:40
Foto: Pro Shots

Ryan Thomas: "Het was fantastisch hoe de fans reageerden toen ik er in kwam"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports gaf Ryan Thomas aan erg blij te zijn met zijn officiële debuut voor PSV. "Het was een lange weg en het was voor mij een heel moeilijk jaar", aldus Thomas. "Het is mooi dat ik nu heb kunnen debuteren voor de supporters. De mooie overwinning is dan een bonus."

Na zijn komst naar PSV ging het al snel mis met een zware knieblessure. ""Het gebeurde al in de eerste week in de tweede training", zo gaf hij aan. "De jongens hebben het goed gedaan door mij deel uit te laten maken van de groep. Zij en de trainers lieten merken dat ze aan mij en mijn herstel dachten. Ik heb altijd gevoeld dat ik deel uit maakte van de groep."

Voor de Nieuw-Zeelander was het wel zwaar tijdens zijn revalidatie. "Na zeven, acht maanden werd het moeilijk. Ik heb al eerder blessures gehad aan mijn knie en dat maakte het herstel lastiger. Daardoor duurde het langer", zei hij daarover. "Ik ben nu fitter dan ik daarvoor was. Dat is het enige dat nu telt. Het was fantastisch hoe de fans reageerden toen ik er in kwam. Het is mooi dat ik nu in kon vallen."


Discussieer mee op de forums


Tags

thomas reageerden bonus fitter fox gevoeld knieblessure revalidatie

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

abortus afellay balletjes berghuis bommel castellano dom enzovoorts eredivisie feyenoord flitsphirips guti hendrix ibi kwestie lato lindsaywilson paul rosario ruiter sadilek sir thomas tinus unnerstall utrecht verdediging vhtlsaw viergever zoet