Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Thomas: 'Het was fantastisch hoe de fans reageerden toen ik er in kwam'

6 oktober 2019 20:40
Foto: Pro Shots

Ryan Thomas: "Het was fantastisch hoe de fans reageerden toen ik er in kwam"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports gaf Ryan Thomas aan erg blij te zijn met zijn officiële debuut voor PSV. "Het was een lange weg en het was voor mij een heel moeilijk jaar", aldus Thomas. "Het is mooi dat ik nu heb kunnen debuteren voor de supporters. De mooie overwinning is dan een bonus."

Na zijn komst naar PSV ging het al snel mis met een zware knieblessure. ""Het gebeurde al in de eerste week in de tweede training", zo gaf hij aan. "De jongens hebben het goed gedaan door mij deel uit te laten maken van de groep. Zij en de trainers lieten merken dat ze aan mij en mijn herstel dachten. Ik heb altijd gevoeld dat ik deel uit maakte van de groep."

Voor de Nieuw-Zeelander was het wel zwaar tijdens zijn revalidatie. "Na zeven, acht maanden werd het moeilijk. Ik heb al eerder blessures gehad aan mijn knie en dat maakte het herstel lastiger. Daardoor duurde het langer", zei hij daarover. "Ik ben nu fitter dan ik daarvoor was. Dat is het enige dat nu telt. Het was fantastisch hoe de fans reageerden toen ik er in kwam. Het is mooi dat ik nu in kon vallen."




Tags

reageerden bonus fitter fox revalidatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage