Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Thomas: 'Het was fantastisch hoe de fans reageerden toen ik er in kwam'

6 oktober 2019 20:40
Foto: Pro Shots

Ryan Thomas: "Het was fantastisch hoe de fans reageerden toen ik er in kwam"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports gaf Ryan Thomas aan erg blij te zijn met zijn officiële debuut voor PSV. "Het was een lange weg en het was voor mij een heel moeilijk jaar", aldus Thomas. "Het is mooi dat ik nu heb kunnen debuteren voor de supporters. De mooie overwinning is dan een bonus."

Na zijn komst naar PSV ging het al snel mis met een zware knieblessure. ""Het gebeurde al in de eerste week in de tweede training", zo gaf hij aan. "De jongens hebben het goed gedaan door mij deel uit te laten maken van de groep. Zij en de trainers lieten merken dat ze aan mij en mijn herstel dachten. Ik heb altijd gevoeld dat ik deel uit maakte van de groep."

Voor de Nieuw-Zeelander was het wel zwaar tijdens zijn revalidatie. "Na zeven, acht maanden werd het moeilijk. Ik heb al eerder blessures gehad aan mijn knie en dat maakte het herstel lastiger. Daardoor duurde het langer", zei hij daarover. "Ik ben nu fitter dan ik daarvoor was. Dat is het enige dat nu telt. Het was fantastisch hoe de fans reageerden toen ik er in kwam. Het is mooi dat ik nu in kon vallen."


Tags

reageerden bonus fitter fox revalidatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg