Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het was niet spectaculair voor het oog, maar wel heel erg goed'

6 oktober 2019 20:50

Mark van Bommel gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij de eerste helft van zijn ploeg heel goed vond. "Voor het oog was het absoluut niet spectaculair, maar op de manier hoe wij er in wilden komen met het korte spel, van kant wisselen en diepte hebben op de helft van de tegenstander voelde je al aan dat wij de wedstrijd onder controle hadden", aldus Van Bommel. "Buiten de eerste kans die VVV gekregen had, vond ik ons goed spelen. In de tweede helft vond ik het hetzelfde. We maken ook heel mooie goals. We hebben daar even op gewacht, maar op de manier waarop wij dat gedaan hebben ben ik echt tevreden over."

Volgens de trainer was zijn ploeg zich aan het voorbereiden op de kansen die zouden gaan komen. "Je zag dat VVV het op een gegeven moment niet meer kon belopen. Dat geduld en die discipline moet je houden", zo gaf hij aan, "De discipline in balbezit en discipline als je de bal verliest. Dat je consequent de dingen blijft doen die je moet doen. Ook al lukt het niet en valt de goal niet. Dat vond ik bij ons heel erg goed. Het was niet spectaculair voor het oog, maar wel heel erg goed."

Het was voor iedereen binnen de selectie een heel emotionele dag vanwege het overleden van de vader van Mohamed Ihattaren. "Iedereen die wakker werd, kreeg het appje op zijn telefoon", zei hij daarover. "Steven hoe hij zijn goal vierde en de minuut stilte, dat vond ik echt een kippenvelmoment. De hele dag staat in het teken van Mo. Het klinkt misschien gek, maar je bent er wel mee bezig. Ook al wil je je voorbereiden op een wedstrijd, je denkt er wel aan."


Discussieer mee op de forums


Tags

bommel discipline voorbereiden vvv appje belopen consequent diepte fox gewacht ihattaren kippenvelmoment stilte wakker

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

abortus afellay balletjes berghuis bommel castellano dom enzovoorts eredivisie feyenoord flitsphirips guti hendrix ibi kwestie lato lindsaywilson paul rosario ruiter sadilek sir thomas tinus unnerstall utrecht verdediging vhtlsaw viergever zoet